Viiden viikon aikana kuvattu video näyttää pikkuisen ruskean karvapallon hellyyttävän kasvun ihan oikeaksi punaturkkiseksi ketuksi.

Iso-Britannialainen Wildlife Aid -vapaaehtoisjärjestö on erikoistunut villieläinten suojeluun, pelastamiseen ja luontoon palauttamiseen.

He julkaisivat sydäntä lämmittävän nopeutetun videon nuoresta orvoksi jääneestä kettutytöstä. Normaalisti ketut jättävät äitinsä vasta 8–10 kuukauden iässä.

Kaikki ei ole ulkopäin sitä, miltä se näyttää…

Moni suomalainen viettää aikaansa mökilla ja aivan syystä. Luonnon keskellä on helppo unohtaa kaikki arjen huolet ja tätä kautta myös rentoutua. Kaiken kuitenkin kruunaa sauna, josta mennään ilkosilteen järveen uimaan… Tuliko jo ikävä kesää?

The cottage company -nimellä tunnettu yritys valmistaa erittäin idyllisiä ja kauniita mökkejä, jotka hurmaavat varsinkin sisältäpäin.

Jo ulkoapäin todella sievältä näyttävä satumökki yllättää katsojat sisäpuolelta.

12

Kuisti antaa jo hieman esimakua tulevasta…

11

Sisäpuolella odottaa avara ja valoisa mökki, jossa voisi viettää useammankin yön.

10

Modernisti, mutta idyllisesti sisutettu mökki saa aistit rentoutumaan ja mielen asettumaan todelliseen lomafiilikseen.

9

Tilavassa ja valoisassa keittiössä on mukava tehdä pöperöt muun muassa yhteistä juhannusateriaa varten.

8

Lasitetulla terassilla on mukava juoda aamukahvit.

7

Mökin designissa on otettu huomioon perinteisiä ja moderneja arvoja.

6

5

4

Yläkerrassa voi lukea rauhassa kirjaa tai ottaa pienet nokoset.

3

2

Ympärille jätetty metsä kruunaa kokonaisuuden.

1

Kuvat: TheCottageCompany

Pyykkipoikia voi käyttää muuhunkin, kuin niille ominaisimpaan tehtävään eli pyykkien ripustamiseen.

Tämän videon avulla opit valmistamaan oman ilmanraikastimen alle minuutissa. Sinun tarvitsee vain etsiä käsiisi pyykkipoika ja hieroa siihen eteeristä öljyä. Tämän jälkeen kiinnitä pyykkipoika ilmastointiisi ja se puhaltaa tilalle raikasta ilmaa.

Vinkki: Pyykkipojan voi myös kiinnittää auton ilmastointiin, jolloin koko ajoneuvo raikastuu hetkessä. Älä kuitenkaan sivele ainetta liikaa, sillä muuten saattaa pää tulla kipeäksi.

Martin Molin on rakentanut jättimäisen marmorikuulakoneen, jolla hän pystyy soittamaan uskomattoman kaunista musiikkia. Yhtye on ruotsalainen Wintergatan ja tällä videolla kuulet rentouttavan kappaleen Marble Machine.

Christopher Clinnelle tuli koti-ikävä, kun hän muutti Virginiasta Minnesotaan. Tämän seurauksena hänen tyttöystävänsä päätti piristää ja osti miehelle Juji-koiran, joka muutti kaiken.

Koira ei vain parantanut koti-ikävää, vaan se sai myös Christopherin innostumaan jälleen valokuvauksesta ja photoshoppauksesta. Tänä päivänä mies kuvaa koiraansa, mitä upeimmilla seikkailuilla, sekä arkisissa tilanteissa.

Erikoisen kuvista tekee se, että Juji on muutettu valtavan kokoiseksi. Kuvat näyttävät todella hauskalta, kun mies ratsastaa koiransa päällä ja seisoo sen rinnalla.

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Instagram / Facebook

Evästevalinnat