Moyo-norsun elämä alkoi rankalla tavalla. Lauman ylittäessä jokea se joutui virran vietäväksi ja lähestulkoon hukkui. Onneksi zimbabwelainen Wild is Life -eläinsuojelujärjestö pelasti sen.

Moyo kiintyi hoitajaansa Roxy Danckwertsiin todella vahvasti ja seuraa edelleen häntä kaikkialle. Nyt norsu on kuitenkin jo 14 kuukautta vanha, eikä se ole enää ihan niin pieni kuin se luulee olevansa. Se ei ihan tajua omia voimiaan tai sitä, että kaikkea kodin irtaimistoa ei tarvitse yrittää syödä. Myös vanha suosikkisohva alkaa käydä Moyolle liian pieneksi.

Onneksi Danckwertsin rakkaus Moyoa kohtaan kasvaa samaa vauhtia norsun kanssa!

Olemme monesti uutisoineet eläimistä, jotka rakastavat palloja. Mies päätti kokeilla, mitä tapahtuu, kun hän asentaa salkopallon tapaisen viritelmän keskelle metsätietä.

Hän jätti kameran kuvaamaan palloa ja myöhemmin päivällä paikalle saapui muutamia lampaita ja pässi. Pässi rakastui pallopeliin heti ensimmäisen puskun jälkeen, eikä se lähtenyt paikaltaan mihinkään.

Kalleimmat lelut ja pelit eivät välttämättä ole parhaita. Joskus yksinkertaiset asiat voivat tuottaa meille kaikista suurinta ja vilpittömintä onnea.

Takajaloistaan halvaatunut kissa löydettiin kaduilta ja tuotiin turvaan eläinten turvakotiin. Turvakodin henkilökunta mietti, kuinka he saisivat rakennettua kissalle telineen, jonka avulla se pystyisi kävelemään eteenpäin.

He kaivelivat vanhoja lelu- ja legolaatikoita, joista he löysivät juuri sopivia osia pyörätuolin valmistamiseen. Kissa näyttäisi olevan erittäin tyytyväinen saamaansa lahjaan, sillä se juoksentelee suloisesti ympäri turvakodin lattioita.

Ihmisillä on erilaisia harrastuksia, mutta tämä kaksikko on keksinyt ehkä hauskimman tavan kuluttaa aikaa. Toinen heistää ujuttautuu vesi-ilmapallon sisään ja odottaa, että se täyttyy vedellä. Lopulta pallo räjähtää ja kaikkialla on valtavasti vettä. Videon lopulla sama kohtaus esitetään vielä hidastettuna, jotta miehen reaktion saa täydellisesti ikuistettua.

Lauri Vuohensilta on mies, jonka videot ovat keränneet uskomattoman paljon katselukertoja Youtubessa. Syy siihen on ehkä hieman erikoinen, sillä hän murskaa puristimella erilaisia esineitä kuten paperia ja kännyköitä. Tällä kertaa voimakkaan koneen uhriksi joutuu nallekarkkiarmeija, joka litistyy hetkessä värikkääksi mössöksi.

Evästevalinnat