Oletko lähdössä juuri lomamatkalle lentämällä? Jos olet, emme suosittele lukemaan tätä eteenpäin. Listasimme kahdeksan mysteerisesti kadonnutta konetta. Osa koneista on löydetty, mutta vasta vuosia myöhemmin.

1. LENTO 19

Flight 19 muodostui viidestä Grumman TBF Avenge -lentokoneesta, jotka katosivat jäljettömiin Floridan itäpuolella. Kyseessä oli normaali harjoituslento, jossa lentue teki koulutuspommituksen Bahaman lähettyvillä. Hetki pommituksen jälkeen lentäjät ilmoittivat lennonjohdolle olevansa eksyksissä. Iltamyöhään lentäjä lähetti viimeisen viestin, jossa sanoi polttoaineen olevan melkein loppu. Koneita ei löydetty koskaan.

2. LENTO 739

Lento 739:n oli tarkoitus tuoda ruokatarvikkeita ja jalkaväkeä Californiasta Saigoniin. Lennon viimeinen pysähdys ennen määränpäätä oli Guamissa, jossa koneet tankattiin. Lentokoneen lähdettyä Guamista se katosi merellä Filippiinien lähellä. Koneesta ei lähetetty minkäänlaista hätäsignaalia ja lisäksi sää oli selkeä. Ihmisiä, konetta tai se osia ei ole koskaan löydetty.

3. Star Dust

Star Dust oli siviili versio tunnetusta Lancaster Bomberista. Vuonna 1947 lentokone oli matkalla Buenos Airesista Santiagoon, Chileen. Lentokone katosi muutamia minuutteja ennen odotettua laskeutumista. Pitkän etsinnän jälkeen lentokonetta ei löydetty. Tutkijat päätyivät lopputulokseen, että lentokonetta ei löydettäisi ikinä, mutta viisikymmentä vuotta myöhemmin kaksi vaeltajaa löysivät lentokoneen jäännökset jäätiköltä.

4. Usair 427

Syyskuun 8. päivänä vuonna 1994 lento 427 Chicagosta Pitshburgiin sai surullisen päätöksen vain kymmenen minuuttia ennen odotettua laskeutumista. Mekaaninen vika sai lentokoneen tippumaan 500 kilometrin tuntivauhdilla suoraan maahan. Kaikki kyydissä olleet 132 matkustajaa menehtyivät välittömästi. Onnettumuuspaikalla olleet tutkijat ovat kuvailleet paikkaa USA:n historian pahimmista onnettomuuspaikoista.

5. Air France Lento 447

Vuonna 2009 Air Francen lentokone tippui yllättäen Atlantin valtamereen. Lennonjohto ei ollut saanut edes hätäviestiä. Onnettomuudesta saatiin tietää vasta, kun kone ei saapunut määrättyyn aikaan lentokentälle. Lentokoneen etsinnöissä ehdittiin jo luopua toivosta, sillä sitä ei löydetty ensimmäisen kuukauden aikana. Vuonna 2011 kuitenkin Ranskan viranomaiset palkkasivat yksityisen etsivän, joka löysi lentokoneen hylyn viikossa.

6. TWA Lento 800

Vuonna 1996 TWA lento 800 putosi alas pelkästään 12 minuuttia koneen noususta tappaen 230 ihmistä. Monen vuoden tutkinnan jälkeen päädyttiin lopputulokseen, että koneen tippuminen johtui mekaanisesta viasta. Outoa on, että monet silminnäkijät väittävät nähneensä ohjuksen, joka osui lentokoneeseen.

7. Pan Am lento 7

Vuonna 1957 Pan Am  oli juuri aloittanut uuden reitin, jonka tarkoitus oli kiertää koko maapallo. Lento nousi ilmaan San Fransiscosta, jonka jälkeen tyynellämerellä lennonjohto kuuli viimeisen kerran lennosta. USA:n laivasto löysi lentokoneen viikkoa myöhemmin vedestä. Viranomaiset eivät osanneet sanoa mikä aiheutti koneen putoamisen. Erittäin outoja faktoja nousi pinnalle, esimerkiksi kaikilla matkustajilla oli korkeita määriä hiilimonoksidia kehossaan. Minkäänlaista hätäsignaalia ei myöskään saatu ja lentokone oli ollut pudotessaan kaukana omalta reitiltään.

8.Uruguayan Air Force Flight 571

Vuonna 1972 lento Uruguaysta Santiagoon. Lentäjät eivät huomanneet vuoria pilvien peitosta, jonka jäkeen kone törmäsi vuoren huippuun Andeilla. Lentokoneessa oli 40 matkustajaa viiden hengen miehistön lisäksi. Törmäyksestä selvinneet olivat eksyksissä noin 72 päivän ajan. Selviytyjät joutuivat turvautumaan kannibalismiin. Lopulta pelastajat löysivät koneen rungon ja 16 eloonjäänyttä ihmistä.

Joanne Milne on 40-vuotias nainen, joka on ollut koko elämänsä kuuro. Mullistava käänne hänen elämässään tapahtui, kun hänelle asennettiin kuulolaite. Tämä on Joannen äidin kuvaama video sairaalasta, jossa laite kytketään ensimmäisen kerran päälle. Kyyneleet virtaavat sekä onnesta että hämmennyksestä.

Jokainen nainen haluaa miehen kosivan romanttisesti ja ainutlaatuisesti. Tämä mies halusi kosia tyttöystäväänsä tavalla, jota nainen ei varmasti osannut odottaa. Järjestelyihin oltiin nähty paljon vaivaa, vaikka itse tilanne ei kestänytkään kuin muutaman sekunnin.

Kerrostalon seinään tuli suuri kysymys ”will you marry me?”, joka oltiin toteutettu talon valojen avulla.

Kuinka monella tapaa voi taivuttaa sanan ”koira” eri kielissä? Vertailussa saksa, englanti, ruotsi ja suomi. Jos tämä olisi kilpailu, suomen kieli veisi kultamitalin. Sillä vastaus on, että liian monella. Ei ole ihme, jos tätä kieltä on hieman hankala oppia.

Lähde: Imgur

Kaikki käyttävät nykyään Googlea ja kaikki ovat törmänneet varmasti Googlen automaattisen hauntäydennysominaisuuteen. Kyseinen ominaisuus googlessa on todella kätevä, mutta antaa välillä hyvinkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja haluamallesi hauelle. Googlen auto-hakutoiminto perustuu kielikohtaisesti yleisimpiin annettuihin hakusanoihin / lauseisiin, eli jos tarpeeksi monta ihmistä hakee termiä ”kuinka leivon pullaa”, niin google auttaa sinua täydentämään kyseisen lauseen jo ensimmäisen kirjoittamasi sanan jälkeen.

Me päätimme toimistolla laittaa tämän ominaisuuden testiin. Teimme satoja googlehakuja eri termeillä ja tallensimme kuvina teille mielestämme hauskimmat ja mielenkiintoisimmat niistä. On hienoa huomata, että maailman paras hakukone voi tuoda näinkin paljon hupia arkeemme.

Laitetaan lista käyntiin!

1.


On hellyyttävää tietää, että useampi suomalainen haluaa mielummin alistua, kuin aloittaa jääkiekon harrastamisen.

2.


Tässä haussa on hienoa se, miten kaikki ehdotetut haut liittyvät toisiinsa. Lähdenpä tästä täydellistämään alapääni ja vaihtamaan alaa.

3.


Ahkeruus on yliarvostettua.

4.


Miten ampumahiihdossa voi tulla toiseksi? Tilaa amazonista kamaa jolla lahjoa tuomarit! Mutta älä kysy meiltä miten voit maksaa ko. kamat.

5.


Emme tiedä mikä on ”bebe”, mutta olemme varmoja, että sillä voi rikkoa kookospähkinän.

6.


Jos sinun pitää kysyä miten ”internet” kirjoitetaan sen jälkeen, kun olet kirjoittanut ”miten internet kirjoitetaan”, niin sinulla on suurempia ongelmia kuin ”miten internet kirjoitetaan”.

7.


Ranskalaiset lapset syövät kaikkea samasta syystä, kuin miksi rasvapaloa ei saa sammuttaa vedellä – joidenkin asioiden on parempi antaa palaa loppuun.

8.


Elämän tärkeimpiä kysymyksiä kaikki.

9.


Unissakävelijää ei saa herättää, koska tämä voi säikähtää pahasti ja tiedetysti uloste haisee.

10.


Vesi ei pala, koska tulta ei voi juoda. Daa.

11.


Voisiko olla, että naiset rakastuvat renttuihin, koska miehet eivät enää ”halua”?

12.


Sinun postinumerosi on 40520. Älä kysy miten tiedämme.

13.


Viimeisimpien tutkimusten mukaan internet asuu Aimonkujalla Forssassa.

14.


Ota sormi jolla osoitat ja työnnä se noin viiden sentin syvyyteen peräaukkoosi. Näin olet löytänyt etusormesi, sekä eturauhasesi. Olkaa hyvä.

15.


Tyrannosaurus on luultavasti jossain missä on tammikuussa lämmintä, esim. Isla Nublarilla. Tai sitten tyrannosaurus on Tahkolla.

16.


Jos pääsisimme tapaamaan Dalai Laman, kysyisimme häneltä kaikki nämä kysymykset. Kaikki.

17.


Tässä laskevassa järjestyksessä: Helsingin DTM L-WORD -bileistä, puutarhasta, sairaalasta, Afrikasta/Korkeasaaresta.

18.


Soita numeroon 112. Kannattaa palava tarve, linjan toisessa päässä ollaan nimittäin aika totisia.

19.


Käy täällä ja marssi kauppaan.
PS. Lupaamme, että emme kerro kellekkään.

20.


Sinä et löydä puumaa – – puuma löytää sinut.

21.


”Hei rakas kauppias! Tarvitsisin kilon leptiiniä, kaksi kiloa lipeää ja hieman lehtikaalia. Ja hei et sattuisi tietämään mistä mä voin ladata leffoja?”
Jep .. Kuulostaa ihan normaalilta.

21.


Vastaus ensimmäiseen ja toiseen kysymykseen on sama:  ”♬ Älä mieti menneitä, älä turhaan mieti tulevaa…♫”

22.


Näin hakkeroidaan —> hackertyper.net

23.


1. Mene treffeille
2. Kysy deitiltä kolme ylintä kysymystä
3. Mieti hiljaa mielessäsi neljättä kysymystä

24.


..Huolestuttavaa

25.


Tämä kysymys rikkoi aivomme.

26.


Olemme valvoneet monia öitä miettien vastausta kysymykseen numero kaksi. Monia öitä.

27.


Mitä tapahtuu kun norsu istuu dekkarin päälle? Jännitys tiivistyy! HA!

28.


Liukasteena voi käyttää vaikkapa kääretortun täytettä.

29.


Katkaravut – nuo saatanan kätyrit!

30.


Liman ulostaminen ei varmasti tunnu mukavalta.

31.


Kaikista asioista mitä uskovaisissa voi olla, nämä kolme ovat listan kärjessä? Vau.

32.


Onko turku hyvä paikka asua? Onko Turku olemassa? – Joo, emme taida vastata näihin kysymyksiin. Pusuja Turkuun!