Joskus asiat loksahtavat paikoilleen niin nätisti, että siitä kokee valtavaa tyydytystä. Videolla Youtube-käyttäjä OskarPuzzle kertoo ensin palapelin logiikasta ja sen jälkeen näyttää miten se toimii. Palaset näyttävät osittain häviävän, kun ne asettaa paikalleen. Jännittävä optinen illuusio!

Australiassa papukaijoja voi nähdä muuallakin kuin häkeissä. Videolla isä on terassilla lastensa kanssa ja yhtäkkiä hän alkaa viheltämään metsää kohti.

Aluksi terassille tulee muutama papukaija ja lopulta perheellä on kokonainen parvi ruokittavana. Lapset olivat varmasti mielissään tilanteesta ja oppivat samalla myös välittämään ja pitämään huolta luonnosta.

Koirat ovat vain yksinkertaisesti liian ihania ja tunnollisia eläimiä. Ne auttavat lajiin katsomatta toisia ja ovat kaikin puolin vilpittömiä eläimiä.

Videolla saksanpaimenkoira menee ylös rappusia ja huomaa, kuinka kissanpentu ei pääse ylös portaita. Tämän jälkeen koira ottaa kissan hellästi suuhunsa ja nostaa sen ylös.

Kissa ei varmasti voisi toivoa parempaa ja huolehtivaisempaa ystävää.

Puolalainen valokuvaaja osui oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Mies oli valokuvaamassa eläimiä, kun hän huomasi keskellä mutaa jotain kummallista. Suuri kotka oli jäänyt jumiin keskelle mutaista maata, eikä eläin päässyt sieltä omin avuin pois.

Hetkeäkään epäröimättä puolalaismies lähti auttamaan lintua. Häneen oli sidottu köysi, sillä pelastusmatka olisi saattanut olla vaarallinen. Lopulta mies pääsi linnun luokse ja sai sen vedettyä rantaan.

Tämä uskomaton esitys saa tipan linssiin.

Jonathan Allenin nuoruus ei ole ollut kaikista helpoimmasta päästä. Perhe hylkäsi Jonathanin, sillä hän oli homo. Jonathan heitettiin ulos kotoa heti, kun hän täytti 18 vuotta.

Rankoista ajoista huolimatta nuorukainen uskaltautui Amerikan Talent -kilpailuun ja räjäytti pankin esityksellään. Hänen perheensä voi nyt katsoa esitystä televisiosta ja ihmetellä, kuinka upea poika heillä olikaan.