Mikä sen mukavampaa kuin leikkiä kuplamuovin kanssa bussia odotellessa, stressikin helpottuu varmasti!

Nyt joku ylimääräistä kuplamuovia omaava hieman nikkaroimaan pääkaupunkiseudun pysäkkejä.

Oletko koskaan miettinyt minkälaisissa luksushotelleissa kansainväliset megatähdet yöpyvät? Tai millä tavoin heidän sviittinsä on varusteltu? Hotellihaku trivago on koonnut yhteen 10 hotellia, jossa julkkikset ovat viettäneet yönsä.

Schlosshotel im Grunewald (Berliini, Saksa)

Schlosshotel im Grunewald on hieno viiden tähden hotelli Berliinissä, Grunewaldin eksklusiivisella asuinalueella. Palatsimainen hotelli on rakennettu 1914 ja aikakauden eleganssi on yhä näkyvissä hotellissa. Hotellissa on 52 huonetta sekä sviitti ”Grunewald-Suite”. Tässä saksalaisen designeri Karl Lagerfeldin sisustamassa sviitissä ovat Berliinistä nauttineet muun muassa Demi Moore ex-miehensä Ashton Kutcherin kanssa. Janet Jackson taas esitteli uuden albuminsa saksalaiselle lehdistölle hotellissa.

 


Althoff Grandhotel Schloss Bensberg (Bergish Gladbach, Saksa)

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg sijaitsee Bergisch Gladbachin kaupungissa, Saksassa. Barokkihotellista avautuvat upeat näkymät aina pitkälle Kölnin tuomiokirkolle saakka. Hotellissa on 120 huonetta ja sviittiä, joissa asukkaat tuntevat itsensä kuin kuninkaallisiksi. Tästä pitävät huolen verhoillut huonekalut, pehmeät matot ja valtavat sängyt. Hotellin kruununjalokivi on 155 neliömetrin kokoinen presidenttisviitti, jossa ovat yöpyneet Lady Gaga, Paul McCartney, Robbie Williams ja Prince. Lisäksi Saksan Huippumallihaussa finaalijakso on kuvattu hotellissa. Niin huippumalleja kuin tavallisiakin vieraita hemmotellaan hotellin gourmet-ravintola Vendômessa tähtikokki Joachim Wisslerin toimesta.

 


De Crillon (Pariisi, Ranska)

De Crillon on ylellinen hotelli Pariisissa lähellä Place de la Concordea. Hotellin hienostunut sisustus on nähtävissä niin aulassa kuin 174 huoneessa. Suunnittelija Sonia Rykiel on sisustanut huoneet Louis XV tyylin mukaisesti. Hotellin upein sviitti on 245 neliömetrin kokoinen Bernstein-sviitti. Sviitissä on olohuone, ruokailuhone sekä kaksi parveketta, joista on maisema Eiffel-tornille. Eiffel-tornin näkymistä sviitissä ovat nauttineet laulajat Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey sekä Arnold Schwarzenegger, Dalai Lama, Jacky O ja Elizabeth Taylor.

 


Hassler Roma (Rooma, Italia)

Italian pääkaupungissa, Espanjalaisten portaiden yläpuolella sijaitsee legendaarinen hotelli Hassler Roma. Kaikki 95 eleganttia huonetta ja sviittiä ovat yksilöllisesti sisustettu antiikkihuonekaluilla, kyntteliköillä ja koristeellisilla peileillä. Hotellin kohokohta on 300 neliömetrinen Penthouse-sviitti 160 neliömetrin kokoisella yksityisellä kattoterassilla. Hotellin tunnettu vakio-asiakas on Tom Cruise, joka asuu sviitissä aina vieraillessaan Roomassa. Hotellin muihin julkkisvieraisiin lukeutuvat Madonna, George Clooney, Jennifer Aniston ja Cameron Diaz.

 


Kämp (Helsinki, Suomi)

Helsingin ylellisin hotelli Kämp sijaitsee historiallisessa korttelissa Esplanadin-puiston läheisyydessä huokuen eurooppalaista eleganssia. Hotelliin kuuluu huippuravintoloiden lisäksi ostosparatiisi Kämp Galleria sekä kylpylä Kämp Spa. Hotellin hienoin huone on Mannerheim-sviitti, joka koostuu kahdesta makuuhuoneesta, kahdesta olohuoneesta, erillisestä ruokailutilasta sekä toimistosta. 258 neliömetrisen sviitin kuudesta huoneesta viidestä on näköala Esplanadille. Sviitissä ovat yöpyneet monet maailmantähdet vieraillessaan Suomessa, muun muassa Madonna lapsineen, Elton John ja Bruce Springsteen. Viimeisin tähtivieras oli Jennifer Lopez, joka yöpyi Kämpissä konsertoidessaan Suomessa.

 


St Martins Lane (Lontoo, Iso-Britannia)

St. Martins Lane sijaitsee Lontoon Covent Gardenissa, lähellä West Endin teattereja ja Trafalgar Squarea. Philippe Starckin suunnittelemassa urbaanissa hotellissa yhdistyvät tyylit modernismista barokkiin. Hotellin omaleimaisuus on näkyvillä jo aulassa – paksut pylväät, kalkkikiviseinät, valtavat lasiovet, intiimi alkovi sekä lämmin valaistus yhdistelevät monia eri tyylejä. Hotellin 100 neliömetrin kokoisen Penthous-sviitin tredikkäistä huonekaluista ovat nauttineet Fergie bändinsä Black Eyed Peacin kanssa. Jopa Paris Hilton yöpyy mielummin  Lontoossa ollessaan St. Martins Lanella kuin sukunsa hotelleissa.

W Barcelona (Barcelona, Espanja)

Hotelli W on näyttävä, purjeen muotoinen rakennus Barcelonan rannalla. Hotellin 26 kerrosta ja 473 ylellistä huonetta ja sviittiä ovat sisustettu kiiltävillä materiaaleilla kuten metallilla ja marmorilla antaen huoneille futuristisen ilmapiirin. ”Extreme Wow” –sviitti tarjoaa 360 asteen panoramanäköalan kaupunkiin ja Välimerelle. Auringonlaskun jälkeen kattokerros on trendikäs kohtauspaikka, jossa hyvin pukeutuneet vieraat voivat nauttia cocktailin tai kaksi. Hotellin merkittävä ihailija on laulaja Shakira, joka myös kuvasi musiikkivideonsa ”Loca” hotellin  rantapromenaadilla. Hotellin muihin kuuluisiin vieraisiin lukeutuvat muun muassa Eva Mendes sekä FC Barcelonan joukkue.

Das Tries (Wien, Itävalta)

Designer-hotelli Das Tries sijaitsee Wienissä, lähellä Karlsplatzia. Nykyisen hotspotin tilalla toimi 300 vuotta sitten postihevosten talli.  Sviittien hyvin säilyneet holvikatot kertovat rakennuksen pitkästä historiasta. Yli sadan neliömetrin kokoisesta sviitistä on suora kulkuyhteys hotellin puutarhaan. Yöeläjät voivat jatkaa iltaa hotellin suositussa Silver Bar -baarissa  drinkkien merkeissä. Monet kansainväliset julkisuudenhenkilöt, kuten Whitney Houston, Robbie Williams, Amy Winehouse, Lady Gaga sekä Heidi Klum ja Seal, ovat yöpyneet hotellissa

 


Le Byblos (Saint-Tropez, Ranska)

Keskeltä Saint-Tropezin trendikästä lomakohdetta löytyy hotelli Byblos. Sen julkkisvieraat sekä villit juhlat ovat nostattaneet hotellin kulttimaineeseen Côte d‘Azurilla. Hotellissa on 44 huonetta ja 47 sviittiä, jotka on sisustettu provenselaiseen tyyliin yksilöllisin antiikkihuonekaluin ja pylvässängyin. Hotellin lippulaiva on Riviera-sviitti. 180 neliömetrin kokoinen sviitti jakautuu kahteen makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja yksityiseen terassiin, josta on näköala uima-altaalle. Huomioarvoisimpiin edellisiin vieraisiin kuuluvat Paris Hilton, Penelope Cruz, Kylie Minogue ja Mick Jagger. Viihdetaiteilijoiden lisäksi hotellissa ovat yöpyneet urheilijat Boris Becker ja David Beckham vaimonsa Victorian kanssa.

The Morrison (Dublin, Irlanti)

The Morrison -hotelli on boutique-hotelli Dublinissa Liffey-joen rannalla. Hotellin tyylikäs ilmapiiri on saatu aikaan yhdistelemällä modernia sisustusta ja perinteikkäitä elementtejä. Tästäkin hotellista löytyy Penthouse-sviitti, jonka loungessa on tilaa kahdeksalle vieraalle illallistaa kaikessa rauhassa Dublinin kattojen yläpuolella. Beyonce Knowles ja hänen aviomiehensä, räppäri Jay-Z ovat nauttineet olostaan tässä sviitissä. Myös laulaja Christina Aguilera on ollut vieraana hotellissa.

 


Kotkalainen poika nimeltä Jesse Piipponen teki erittäin suositusta Gangnam Style kappaleesta oman version, joka iskee suomalaisten sydämeen!

Uuden version aiheena on tietysti kaikkien tuntema ES-energiajuoma.


Amerikkalainen huumorisivusto collegehumor.fi julkaisi hauskan videon, jossa homot uhkaavat viedä heteroiden naiset, mikäli homoliittoja ei sallita. Videolla miehet kertovat kuinka paljon paremmin he pystyisivät pitämään heteromiesten naisista huolta.

Evästevalinnat