So this just happened. Enjoying the weather, are you, “Ethan”?

Posted by WGN TV on Sunday, 13 December 2015

 

Suomessa odotellaan lunta saapuvaksi edes jouluaatoksi, mutta heikolta näyttää. Jatkuvat sateet kiusaavat kansaa ja sää muistuttaa lähinnä alkusyksyä. Chicagossa nähdyssä säätiedotuksessa ainakin yksi mies osaa ottaa kaiken irti hetken ajastaan kuuluisuudessa. Hän on lenkillä kaatosateessa ilman paitaa, kun reportteri nappaa hänet suoraan lähetykseen. Ethan kertoo, että on liian märkää t-paidoille, eikä hänellä ole päällään kuin shortsit. Kaiken lisäksi hän kertoo olevansa tällä hetkellä sinkku.

Monet ihmiset ovat kyllästyneet perinteisiin joulukoristeisiin ja alkaneet sen vuoksi koristella kuusiaan kukilla. Vaikka ajatus aluksi saattaa kuulostaakin oudolta, niin ainakin näissä kuvissa esiintyvät kuuset ovat upeita. Kukat näyttävät pirteältä kuuseen sidottuina ja tuovat ilon sekä valon tunnetta huoneisiin.

 

1.

13
Lähde

2.

11
Lähde

3.

10
Lähde

4.

9
Lähde

5.

8
Lähde

6.

7
Lähde

7.

5
Lähde

8.

4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde

9.

1
Lähde

10.

14
Lähde

Via: BoredPanda

Koirista ja kissoista usein tulee todella hyviä ystäviä, vaikka niiden käyttäytymisessä ja luonteenpiirteissä on suuria eroja. Tällä ihastuttavalla videolla kissa vie pentunsa tapaamaan pitkäaikaista ystäväänsä, joka ottaa uudet tulokkaat kirjaimellisesti avosylin vastaan.

Aito ystävyys ei katso rotua tai ulkonäköä.

Lemmikeille laadukasta ruokaa valmistavan FreshPetin mainosvideossa kissat ja koirat paketoivat tällä kertaa lahjoja. Tunnelma on katossa ja koko touhu näyttää aivan hullunkuriselta, kun ihmisten kädet on lavastettu apuun. Muutama lelukin valmistuu karvaisten kaverien keskittyessä välillä ihan muuhun, kuin työskentelyyn pukin pikku apureina.

Sairaaloista ei ehkä ensimmäisenä tule kenellekään mieleen joulua, eikä siellä varsinkaan haluaisi pyhiänsä viettää. Nämä kuvat kuitenkin todistavat, että sairaalan työntekijät osaavat olla todella luovia piristääkseen asiakkaitaan.

1. Joulusukkiin käärityt vastasyntyneet

sairaalajoulu2

2. Sydänkäyrä kimallenauhasta

sairaala-joulu1

3. Kumihanskoista tehty joulukuusi

sairaala-joulu3

4. Sairaalavälineistä tehty kranssi

sairaala5

5. Kondomikuusi

sairaala8

6. Eriteastia-Petteri

sairaala10

7. Virtsanäytepurkeista tehty joulukranssi

sairaala23

8. Joulusukan muotoinen veripussi

sairaala100

9. Lääkepurkkijouluvalot

sairaalajoulu4

10. Kumikäsinekuusi

kumikuusi

Lähde: Bored Panda