Moni luulee, että ballerinojen tulee olla laihoja, lihaksikkaita ja kaikinpuolin muodollisesti “täydellisiä.” Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, sillä Lizzy todistaa, että kuka vaan voi halutessaan tanssia balettia.

Lizzy Howellin balettitanssi leviää sosiaalisessa mediassa myrskyn lailla. Nainen haluaa todistaa, että kaikenkokoiset ihmiset voivat harrastaa balettia. Hän on kokoisekseen naiseksi uskomattoman ketterä ja nopea.

Katso inspiroiva video alapuolelta:

This Girl’s Dancing Is Taking The Internet By Storm

This girl is showing diversity in dance with her amazing skills.

Julkaissut BuzzFeed News 18. tammikuuta 2017

Tässä kuvassa on haastetta kerrakseen, sillä sinun tulisi löytää mies, joka on maastoutuneena karhun turkkiin.

Otatko haasteen vastaan? – Mikäli vastasit “kyllä” niin katsopas kuva alla oleva kuva!

karhu

Löysitkö karhun? Jaa haaste kaverillesi!

Lähde: actiludis.com

Talent-show mahdollistaa ihmisille nopeamman reitin koko kansan tietoisuuteen. Lavalle asteleminen vaatii kuitenkin valtavasti rohkeutta, kun suuri prosentti koko kansasta katselee ohjelmaa netistä ja televisiosta. Voimme siis nostaa hattua 11-vuotiaalle Arisxandralle, joka upealla esityksellään valloitti tuomariston ja yleisön.

Tyttö lauloi kappaleen vuonna 2013, jonka jälkeen Youtubeen ladattu video on kerännyt jo huimat 9 miljoonaa katselukertaa!

Läheisyys on meille kaikille tärkeää ja se saa meidät jaksamaan arjen ja elämän haasteiden tullessa vastaan.

Koirat tietävät myös, että elämä on huomattavasti helpompaa, kun on joku, jonka kainaloon tai syliin voi turvautua. Tosin jossakin vaiheessa läheisyyden tarve menee ehkä liiallisuuksiin, kun omistajaa ei päästetä juuri mihinkään ilman vahtimista.

Nämä koirat eivät ymmärtäneet, mitä “oma tila” tarkoittaa ja kuvat ovat sen seurauksena hellyyttävää katsottavaa. Läheisyyden “uhreiksi” joutui myös muutama kissa…

1.

1

2.

2

3.

3

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

Lähde: barkpost.com

Kakadut ovat älykkäitä lintuja, jotka pystyvät keskustelemaan omistajiensa kanssa ainakin jollakin tasolla. Linnut ovat erinomaisia matkimaan ääniä, jonka seurauksena ne oppivat puhumaan. Tosin ei ole varmaa, ymmärtävätkö linnut sitä, mitä ne sanovat.

Videolla näemme huvittavan tilanteen, jossa vihainen kakdu tilittää perheen kissan tekoset omistajalle. Lintu kävelee vihaisena ympyrää ja nalkuttaa tilanteesta. Omistaja on onneksi kärsivällinen ja jaksaa käydä keskustelun loppuun saakka.