Yukihiro Fukuda / All Over Press

Japaninmakaki on makakeihin kuuluva apinalaji. Japaninmakakeilla on tyypillisen punaiset, karvattomat posket, joita ympäröi pitkä, harjamainen turkki. Kyseinen laji on maailman pohjoisimpana elävä apinalaji ja sitä tavataan luontaisesti Kyūshūn, Honshūn ja Shikokun saarilla Japanissa.

Japaninmakakit ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja talvisin ne muun muassa lämmittelevät joukolla tulen äärellä, sekä lämpimissä lähteissä.

Kuvassa näet naaraspuoleisen makakin, joka selvästi nauttii lämpimästä hetkestään kuumassa lähteessä.

 

Mikä on tämä ihmeellinen iso pörröinen karvakasa? Se on angorakani.

Angorakaneja käytetään sekä lemmikkeinä että angoravillan tuottajina. Rotu on alunperin Ankarasta (ent. Angora), ja se levisi Eurooppaan 1700-luvulla. Angorakani on leppoisa ja yleensä erittäin ihmisrakas kaveri. Sen turkki on pehmeä, mutta vaatii säännöllistä harjausta ja hoitoa. Tai näin ainakin voisi kuvien perusteella kuvitella, että muutama tunti saattaa mennä tuon pörrön suoristamiseen.

Aivan käsittämättömän kokoinen ja näköinen.

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Joko olet pörrökarvatranssissa?

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Entä nyt?

ritemail.blogspot.com.au

ritemail.blogspot.com.au

Nyt.

alpacafarmgirl.com

 

Voit alkaa heräillä… Se on ohi.

Kävelet rauhallisesti pihatietä, mutta jokin tuntuu tänään olevan oudosti. Ihan kuin… Ihan kuin joku tuijottaisi. Mutta pihahan on tyhjä! Yhtäkkiä naapuriasunnon verho heilahtaa. Naapurin vanha mummoko siellä taas katselee?

Ei, se ei ole naapurin mummo vaan joku paljon karvaisempi. Kissa.


Eläimet joutuvat tänä päivänä siirtymään enemmän ja enemmän asutuksen keskelle, koska ihmiset vievät tilaa niiden luonnollisesta elinympäristöstä. Tämän seurauksena myös onnettomuuksia sattuu enemmän, koska eläimet eivät osaa varautua yllättäviin seikkoihin.

Tässä lyhyessa kuvakoosteessa sorsa äiti menettää suurimman osan poikueestaan, sillä se erehtyy kävelemään viemärin yli. Lyhyen taipaleen jälkeen emo katsoo taaksepäin ja vain yksi poikanen on selvinnyt aukkojen ylitse ehjin nahoin.

Dailyyeah.com

Dailyyeah.com

Dailyyeah.com

Päivitys: Saamamme tiedon mukaan tilanteen jälkeen paikalle hälytettiin apua ja poikaset saatiin pelastettua viemäristä!

Karhut ovat lihansyöjiä, jotka valtavan kokonsa ja voimansa ansioista saavat usein meissä pienissä ihmisissä aikaan sekä pelkoa että kunnioitusta. Toisaalta nämä karvakasat ovat välillä myös aika huvittava näky, kun ne keksivät jotain hassua. Tähän kuvasarjaan on koottu onnistuneita otoksia noiden epeleiden touhuista.

 

1. ”Onks tää hyvä profiilikuva?”

2. ”Mä voin ottaa uuden hei!”

3. ”Kuka sä oot ja mitä sä teet täällä?”

4. ”Lopeta se tuijottaminen.”

5. ”Haisteletko sä mun virtsaa?”

6. ”Kovempaa!”

7. ”Heitä yks pähkinä.”

8. ”Ei tää oo vireessä.”

9. ”Sä oot liian lähellä hei nyt.”

10. ”Mikä oli se lämmin hento tuulahdus, mikä täältä tuli?”

11. ”Hei älkää sulattako mun ja mun naperoiden jäätiköitä!”

12. ”Missä on mun elämäni rakkaus? Missä?”

13. Hoplaa!!

14. ”Jos yhden olusen saisin.”

15. ”Näytä kieltä niille pikku Pera, näytä vaan.”

16. ”Mie en jaksa.”

Lähde: All Over Press