Kuvan Lähde: Reddit

Optisia illuusioita on havaittavissa joka puolella arkipäiväistä elämäämme, kunhan vain jaksaa tarkastella asioita. Tässä kuvassa näet luovan otoksen, jossa hurrikaani Sandyn kaatamaa puuta käytetään hyödyksi.

Yhteisöpalvelu Reddittiä käyttävä mies päätti mennä nojaamaan puuta vasten sivuttain ja tuloksena syntyi melko hämmentävä kuva. Aluksi kuvaa katsoessa näyttäisi siltä kuin maailma olisi aivan vinksallaan.

Tällä lyhyellä videopätkällä ehtii kuulua huuto ”Sammuta se tupakka!” ja sen jälkeen ruudun valaisee valtava räjähdys. Myöskin tästä syystä tupakointi on vaarallista. Toivottavasti ketään ei loukkaantunut.

Lastenvahtina oleminen vaatii paljon vastuuta ja keskittymistä erityisesti jos lapsi on villi tapaus. Tässä kuvakoosteessa esiintyvät ihmiset ovat ymmärtäneet lastenvahtina toimimisen aivan väärin.

Sisaruksilla on usein tapana auttaa toisiaan hädässä, vaikka arkipäivinä tuntuukin siltä kuin oma sisar olisi ärsyttävin koko maailmassa. 8-vuotiaan Ryanin äiti pyysi poikaansa kirjoittamaan toivomuslistan joulupukille ajoissa, koska äidin täytyi alkaa säästää rahaa lahjoja varten.

Toivomuslistassa ilmeni kuitenkin suuri yllätys, sillä Ryan oli toivonut, että hänen siskonsa kiusaaminen lopetettaisiin koulussa. Tällä hetkellä video leviää erittäin nopeasti netissä ja on varmaa, että kiusaajat ovat tämän jälkeen hiljaa koulussa.

Näin jokaisen veljen tulisi toimia, kun oma sisko on hädässä!

Videolla olevien saukkojen puuhastelua on kuvattu ilmeisesti eläintarhassa. Molemmat kellivät kannon päällä, kunnes toinen alkaa leikkiä kivellä itsekseen. Saukko heittelee sitä tassulta toiselle selällään makoillen, eikä näytä edes katsovan omaa kikkailuaan.

Evästevalinnat