Andrew Tso / All Over Press

Pilvenpiirtäjien päälle kiipeäminen ei ole soveliasta ihmisille, joilla on olemassa edes jonkinlainen korkean paikan kammo. On kuitenkin olemassa myös ihmisiä, joille korkeihin paikkoihin kiipeäminen on elämän suola. Korkeaan paikkaan kiivetessä adrenaliini valtaa kehon ja  saa todella tuntea olevansa elossa.

Kuvassa näet Andrew Tson ottaman kuvan pilvenpiirtäjän reunalta. Maisemat, tunnelma ja paikka luovat kuvaajalle varmasti unohtumattoman kokemuksen!

13. päivä lokakuuta Phuketissa, Thaimaassa vietettiin pelottavan näköistä juhlaa. Ihmiset olivat lävistäneet pääosin kasvonsa erilaisilla esineillä. Syynä tähän oli se, että he halusivat osoittaa kunnioitusta jumaliaan kohtaan. Rituaalin aikana ihmiset sanovat vaipuvansa transsiin, jonka takia kipu ei tunnu niin pahalta.

Festivaalia kutsutaan maailman verisimmäksi tapahtumaksi, sillä sen aikana ihmisillä on tapana myös satuttaa itseään terävillä esineillä.

Lähde: All Over Press

Rihanna on tällä hetkellä yksi suosituimmista naislaulajista ja miljoonien tyttöjen, sekä naisten esikuva. Rihanna on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia, 60 miljoonaa singleä ja hänellä on listaykkösiä 35 maassa. Tämän seurauksena neitokaiselle on kertynyt myös huomattavasti rahaa, jota on mukava tuhlata muun muassa kartanoihin. Rihanna on ensimmäinen naisartisti, joka on päässyt Britannian singlelistan ykkössijalle viitenä vuotena peräkkäin.

Tässä kuvia uudesta kartanosta, jonka supertähti osti synnyinseudultaan, Barbadokselta. Lämpimät kelit, upeat hiekkarannat ja tämä talo takaavat sen, että rentoutuminen ei ole vaikeaa.

Kuvien lähde: All Over Press

Stefan Huwiler / All Over Press

Luonnossa heikoimmat karsitaan pois, joka tarkoittaa sitä että jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta. Kuvassa suuri kotka on ottanut kohteekseen ketun, joka juoksee henkensä edestä karkuun. Talvisin ravintoa on vähän, joten kotkan on käytettävä jokainen tilaisuus hyväksi.

Mikäli veitsen terävät kynnet saavat otteen ketusta, ei sillä ole juurikaan mahdollisuuksia selviytyä.

Krahmer / All Over Press

Päivän kuvassa näet majesteettisen Lac Blanc -vuoren (2352 m), joka heijastuu kauniisti järvenpintaa vasten. On hienoa nähdä kuinka luonto pystyy samaan aikaan olemaan niin karu, mutta kuitenkin kaunis.

Vuori sijaitsee Haute-Savoiessa, Ranskan itärajalla Rhône-Alpesin hallintoalueella. Alueella asuu 696 254 ihmistä.