Lähde: All Over Press

Valkohai on Karibianmeressä, Tyynessämeressä ja Intian valtameressä elävä suurikokoinen hai. Jopa 8 metrin pituiseksi ja 2 tonnin painoiseksi kasvava valkohai on maailman kookkain petokala ja yksi suurikokoisimmista rustokaloista.

Kyseiset eläimet liikkuvat elämänsä ajan yksin ja voivat elää jopa 50 -vuotiaiksi. Tässä kuvassa valtava valkohai on saalistamassa hylkeitä lähellä rannikkoa Intian valtamerellä.

Eläinten väritys auttaa muun muassa suojautumaan saalistajilta. Useat ravinnoksi kelpaavat eläinlajit pyrkivät sulautumaan taustaan ja olla mahdollisimman huomaamattomia, kun taas pahanmakuiset tai myrkylliset lajit viestivät kirkkailla väreillään olevansa syötäväksi kelpaamattomia. Vaikka kirkkaat värit lisääkin havaittavuutta, on kokeellisesti osoitettu sellaisten eläinten jäävän harvemmin saaliiksi.

Viimeksi uutisoitiin valkoisista albiinoeläimistä, joten nyt on värikkäiden eläinten aika nousta esiin. Näissä kuvissa nähdään 19 upeaa ja värikästä eläin- ja hyönteislajia, joiden väritystä on vaikea uskoa realistiseksi.

Lähde: All Over Press

Eläimillä tuntuu olevan hyvät unenlahjat. Jokaiselle tietysti se oma peti on aina oma peti, mutta joskus väsy ei katso paikkaa eikä aikaa. Jos uniasento kertoo jotain nukkujasta, niin mitähän näistä tyypeistä voisi sanoa…

Jokainen koiranomistaja tietää sen tunteen, kun oven avatessa aistii, että jokin on eri tavalla kuin aamulla. Koirakin tulee vastaan vähän rauhallisemmin kuin normaalisti. Onko se söpöliini ihan unenpöpperössä vieläkin?

Muutama askel eteenpäin ja vastaan alkaa tulla epämääräistä nöyhtää ja silppua. Ei. Koira ei ole unenpöpperössä.

Sillä on ollut kaikkea huikeaa ja jännittävää tekemistä koko päivän ajan. Fiksu koira! Kukapa sitä yksin viihtyy pitkään.

Lattialta voi löytyä muun muassa kankaan riekaleita, untuvaa, käytettyjä puoliksi syötyjä kuukautissuojia, vanulappuja, paperisilppua, entinen digikamera, rikkinäinen vaasi, reikäisiä kenkiä, joulukuusi, viherkasveja ja niin edelleen.

Jokainen koiranomistaja tietää myös tämän ylpeyden ja häpeän sekaisen ilmeen – EN SE MINÄ OLLUT.

Randy Miller on kouluttanut “Eden the tiger” -nimisen lemmikkinsä tekemään valehyökkäyksiä, jotka näyttävät todella aidoilta. Mies on ainoa maailmassa, joka uskaltaa uhkarohkeasti heittäytyä 181 kiloisen tiikerin alle. Kuvissa näyttää kuin Randyn päivät olisivat luetut, mutta todellisuudessa hyökkäykset ovat vain leikkiä tiikerille.

Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka tällainen peto on voitu kouluttaa niin hienovaraiseksi, mutta samalla erittäin hyväksi näyttelijäksi.

Lähde: All Over Press