Kuvan Lähde: All Over Press

Son Doong on maailman suurin luola, joka sijaitsee Vietnamin kansallispuistossa. Brittiläinen tutkimusryhmä löysi sen huhtikuussa 2009. Son Doongilla on pituutta yli viisi kilometriä, korkeutta 200 metriä ja leveyttä 150 metriä.

Tässä kuvassa näet luolan sisäänmeno aukon, joka on todella valtava.  Erikoista luolassa on myös se, että sen sisällä virtaa suuri maanalainen joki.

Suihkumoottori on pääasiassa lentokoneissa käytettävä kaasuturbiini. Suihkumoottori otettiin sotilaskäyttöön toisen maailmansodan aikana, jolloin siitä tuli vallitseva hävittäjä- ja liikennekoneissa. Tänä päivänä suurimmassa osassa matkustajakoneista on käytössä suihkumoottorit.

Tässä on kuva uusimmasta Boeing 747 -lentokoneen suihkumoottorista, joka on upea:

Afrikka on maailman toiseksi suurin maanosa. Sen pinta-ala on 30 065 000 km², joka on huimat 20,3 % Maan maapinta-alasta. Afrikan yli miljardi asukasta muodostavat noin 14,8 % ihmiskunnasta. Tämän kuvan avulla pystyt hahmottamaan paremmin mantereen suuruuden.

Afrikan pinta-ala pystyy nielemään muun muassa Amerikan, Intian ja Kiinan samaan aikaan.


Lähde: Imgur

24-vuotias Mich Kemeter teki uuden maailmanennätyksen nuorallakävelyssä. Mies kulki nuoran päällä huimat 250 metriä ilman veteen putoamista. Jotta osaisit visualisoida matkan paremmin se vastaa lähes 3 jalkapallokentän pituutta. Upeat kuvat otettiin Tragoesissa, Itävallassa. Pisteet täytyy antaa myös kuvauspaikalle, sillä peilipintainen järvi loi temppuun taianomaisen fiiliksen.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Lähde: All Over Press

Salama on sähköpurkaus, joka tasoittaa pilven potentiaalieroja. Ihmiset ovat aina pelänneet salamoiden tuhoisia vaikutuksia, sillä joskus ne osuvat maahan aiheuttaen muun muassa tulipaloja.

Kyseiset valoilmöt ovat kuitenkin upean näköisiä, vaikka ne päästävätkin kovan ja pelottavan äänen. Tässä kuvakoosteessa näet kuvia juuri oikeaan aikaan otetuista salamakuvista, joissa luontoäiti on pistänyt parastaan!

Lähde: All Over Press