Ihmiset eivät ole ainoita, jotka kokevat kovia mahdollisten tapaturmien ja onnettomuuksien aikana. Eläimet saavat ikävistä kokemuksista traumoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen elämään.

Mike Thawley työskentelee palomiehenä ja hän on ihmisten lisäksi pelastanut myös lukuisia eläimiä. Mike oli eräänä päivänä joutunut työpäivänsä aikana pelastamaan sairaan koiranpennun, joka oltiin sidottu ulos ja jätetty sateeseen. Kukaan ei ollut piitannut koiranpennusta ja se oli käytännössä oman onnensa nojassa.

Vastuullinen palomies ei kuitenkaan suostunut jättämään koiraa yksin. Mike tarjosi koiranpennulle ruokaa ja rakkautta, jota se kaipasi kipeästi.

Chunkieksi nimetty koiranpentu vietiin eläinten turvakotiin. Eläin oli kuitenkin todella masentuneen oloinen, kun Mike lähti pois paikan päältä.

Tarina ei kuitenkaan pääty vielä tähän, sillä Mike päätti adoptoida Chunkien perheensä luokse.

Voit katsoa koskettavan tarinan alapuolelta!

Eläimet kiehtovat ihmisiä aina pienistä lapsista vanhuksiin. Tämän vuoksi kaiken ikäiset rakastavat vierailla myös eläintarhoissa.

2-vuotias Isaiah oli vierailemassa Columbus Zoo -nimisessä eläintarhassa, kun hän tapasi karvaisen toverin. Pieni gorilla oli aluksi ihmeissään uudesta tuttavasta, joka tuli yllättävän lähelle.

Kamoli -niminen gorilla oli kiinnostunut 2-vuotiaasta Isaiahista ja ei mennyt kauaa, kun kaksikolla oli hauska leikki käynnissä.

Onneksi vanhemmat kuvasivat ainutlaatuisen hetken videolle.

Innostuneen koiran liikkeitä voi olla todella vaikea kontrolloida – jokainen koiranomistaja tietää varmasti tämän.

Osa koirista tottelee omistajiaan erinomaisesti, kun taas toiset eivät suostu edes istumaan alas. Oli miten oli – koirat ovat silti todella suloisia ja ihania karvaturreja, jotka tuovat suunnatonta iloa elämään.

Jack Russiel nimeltä Olly oli päässyt osallistumaan agility-kilpailuun ja koira oli todella innoissaan omasta suorituksestaan.

 

Kisa alkoi rajulla tavalla, kun Olly kaatui ensimmäiseen esteeseen. Itsevarma ja innokas karvaturri ei kuitenkaan antanut epäonnistumisen pilata koko esitystä.

Voit katsoa todella suloisen ja huvittavan videon alapuolelta!

Kissat ja koirat eivät tietenkään tule toimeen keskenään – näin ei kuitenkaan ole kaikissa tapauksissa!

Kissat ja koirat voivat tulla toimeen erinomaisesti, kunhan ne vain tottuvat toistensa seuraan.

Tällä videolla näemme millaista kissojen ja koirien yhteiselo on parhaimmillaan. Suloinen tilanne tapahtui, kun koiranpentu meni kissanpentujen viereen nukkumaan.

Suloista videota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa ja ei ole epäilystäkään siitä, onko kaikilla sohvalla makaavilla karvaturreilla mukava olla.

Lapsilla ei ole tapana pitää pehmeistä paketeista – tämä sääntö ei kuitenkaan päde kaikkiin tapauksiin.

9-vuotias Tristen Perez oli saanut suuren yllätyspaketin joululahjaksi. Pojalla ei ollut aavistustakaan siitä mitä laatikon sisällä oli, joten jännitys oli käsin kosketeltavissa.

Äiti oli ollut mukana hankkimassa joululahjaa, niinpä hän meni pimputtamaan ovikelloa ja odottamaan ovelle saapuvaa Tristenia. Samaan aikaan veljesten äiti kuvasi tilannetta videolle.

Tristen avasi pakettia varovaisesti ja puhkesi välittömästi kyyneliin, kun hän huomasi mitä sen sisäpuolella oli.

Lahja oli todella merkityksellinen 9-vuotiaalle pojalle, joka oli menettänyt rakkaan koiransa vain kuukautta aiemmin.

Voit katsoa koskettavan videon alapuolelta.

 

This is the most rewarding part of my job. This young boy lost his lab last August. The lab was 14 years old and they were best friends. He missed her terribly still and his parents surprised him today with a new best friend. Get your tissues, cuz this will definitely tug at your heart strings.

Julkaissut Mid South Puppies 14. joulukuuta 2017