Palomiehet ovat sankareita, sillä palojen sammuttamisen lisäksi he pelastavat myös useita ihmishenkiä. Tällä videolla nähdään miten palomies vaarantaa oman henkensä pelastamalla korkella olevan itsetuhoisen naisen.  Onneksi ilmastointijärjestelmät olivat kunnolla kiinni sekä kestivät painoa, ja että kaikki sujui lopulta hyvin.

Usein helikopterit ovat apuna esimerkiksi maastopalojen sammutuksessa. Helikoptereissa roikkuu pussin mallinen säiliö, johon se voi hakea vettä esimerkiksi erilaisista vesistöistä, ja tiputtaa ne palon päälle.

Tällä videolla helikopteri hakee vettä poikkeuksellisesti lähistöllä olevasta uima-altaasta, sillä palon lähettyvillä ei ollut muuta veden lähdettä.

Huhtikuussa 2013 NPG aloitti etsinnän löytääkseen työntekijän suorittamaan vaativaa tehtävää; nimittäin laaduntarkkailua yökerhoihiinsa. Täten avattiin haku Suomen Kosteimpaan Kesätyöhön!

Hakemuksia varten avattiin nettisivusto, jonne hakijat voisivat jättää oman hakemuksensa ja esitellä itsensä lyhyesti Suomen kansalle. Koska tehtävä tulisi olemaan hyvin vaativa NPG päätti, että Suomen juhlakansalla tulisi olla mahdollisuus äänestää suosikkiaan työhön.

Hakijoita Suomen Kosteimpaan Kesätyöhön oli yli 400. Hakemuksia saatiin aina Rovaniemeltä Helsinkiin asti. Taistelu paikasta top 10 joukossa oli kiivasta, sillä loistavia hakemuksia oli satoja. Haku päättyi 26.5 ja parhaat hakijat haastateltiin.

Näiden hakijoiden joukosta valittiin kolme finalistia; Jenni Martikainen Helsingistä, Tommi Manninen Helsingistä ja Robin Kurtén Turusta.

Finaali järjestettiin Kaivohuoneen avajaisissa 5.6, jolloin finalistien tuli valloittaa tiensä NPG:n johdon ja bileväen suosioon. Valinta oli vaikea, mutta lopulta Robinin valloittava persoona ja valoisa luonne veivät voiton. Suomen Kostein Kesäduunari oli valittu!

Tässä video Suomen kosteimman kesäduunarin valinnasta:

Suomen Kostein Kesätyö on osa NPG:n 100 Tekoa Paremman Yöelämän Puolesta – kampanjaa. NPG tekee vuoden aikana 100 tekoa, jotta Suomessa olisi parempi juhlia.

Seuraa kampanjaa 100 tekoa sivustolla ja NPG Facebook sivuilla.

Kissan ylipainolle altistavia tekijöitä ovat liian vähäiset liikunnalliset aktiviteetit, sterilaatio ja kastraatio, sekä tietysti liiallinen ruokkiminen. Siinä missä kissanpennulle monesti suositellaan pitämään jatkuvasti ruokaa esillä, aikuiselle, varsinkaan leikatulle kissalle se ei ole tarpeen vaan johtaa turhaan naposteluun ja lihomiseen.

Tällä videolla reilusti ylipainoinen kissa ei selvästikkään tykännyt olla laihutuskuurilla ja protestoi sitä kolisuttamalla tyhjillään olevaa ruokakippoa.

Monet koirat pitävät vedessä pulikoimisesta, mutta eivät kuitenkaan kaikki. Tällä videolla näet hassun koiran, joka alkoi esittämään kuollutta välttääkseen kylpyyn joutumisen.

Hetken esittämisen jälkeen se lähti juoksemaan omistajaansa karkuun.