Rullalautailu eli skeittaus on liikkumista rullalaudalla yleensä samalla erilaisia temppuja tehden.

Rullalautailun historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset rullalautailuvälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä. Rullalaitailu sai alkunsa surffauksesta, jonka johdosta rullalautailua kutsuttiin aluksi katusurffaukseksi.

Tällä videolla vanha mies tekee skeittilaudalla temppuja, joihin moni nuorikaan ei pysty. Vanhus oli ilmeisesti nuorempana harrastanut ”katusurffausta”.

Englantilainen ilmailuyritys Terrafugia julkaisi 23. toukokuuta videon, jossa se esittelee uusimman versionsa lentävästä autosta. Auto on aluksi käytössä vain piloteille, jotka haluavat ajaa lentokoneensa omaan autotalliinsa. Terrafugia kuitenkin lupaa ihmisille, että kohta tavallisilla kuluttajillakin on mahdollisuus ostaa lentävä auto.

Kääpiömarmosetti eli kääpiösilkkiapina on Etelä-Amerikassa Amazonin yläjuoksulla Perun, Ecuadorin, Kolumbian, Bolivian ja Brasilian metsissä elävä maailman pienin apina. Se painaa vain noin 100–150 grammaa.

Kääpiömarmosetit ovat omnivoreja eli ne ovat kaikkiruokaisia. Ne syövät muun muassa hyönteisiä, hedelmiä ja lehtiä. Kääpiömarmosetit ovat vain noin 15 cm pitkiä. Lisäksi niiden häntä on noin 15–20 cm pitkä. Pienestä koosta huolimatta kääpiömarmosetit voivat hypätä jopa viiden metrin päähän ilmassa.

Tällä videolla maailman pienin apina napostelee makaronia.


Ihmisille hauskoja piloja tekevät Just For Laughs Gags on tuttu monille myös TV:stä.

Tällä videolla ihmiset ovat todistamassa tilannetta, jossa vanha mies pelaa shakkia näkymätöntä vihollista vastaan. Aluksi ihmiset nauravat miehelle, mutta kun nappulat alkavat liikkua itsestään ilmeet heidän kasvoillaan muuttuvat.


Kiinalainen maanviljelijä menetti molemmat kätensä onnettomuudessa ja päätti rakentaa uudet tilalle. Onnettomuus tapahtui, kun kalastukseen tarkoitettu räjähde pamahti miehen kotona yhdeksän vuotta sitten.

Maanviljelijällä ei ollut varaa hankkia kalliita käsiproteeseja, joten hän päätti rakentaa itse robottikädet. Sun Jifalla kului 8 vuotta saada käsi valmiiksi, mutta vaivannäkö oli sen arvoista.

Evästevalinnat