Papukaijat ovat todella sosiaalisia ja hauskoja eläimiä — ei olekaan ihme, että moni valitsee koiran tai kissan sijasta itselleen papukaijan! Papukaijoille voi opettaa sanoja ja jopa kokonaisia lauseita — tämä kertookin paljon siitä, kuinka älykkäitä eläimiä ne ovat.

Papukaijoilla näyttäisi olevan myös rytmitajua, ainakin tämän videon perusteella. En voinut olla nauramatta, kun huomasin sen, mitä tämä papukaija teki, kun omistaja laittoi musiikin soimaan.

Linnulla on rytmi veressä!

Lapset ja koirat ovat ihania, mutta niitä yhdistää myös yksi toinenkin tekijä — molemmat tekevät silloin tällöin tuhmuuksia ja esittävät todella “viattomia.” Tällä kertaa puhumme syyllisen lapsen sijasta syyllisestä koirasta, jonka nimi on Matzi.

Matzi ei ole kuitenkaan enää pentu, sillä se on jo 16-vuotias. Silti kyseinen koira haluaa silloin tällöin kokeilla rajojaan…

Videolla näemme, kun omistaja kysyy Matzilta kaatoiko se roskiksen löytääkseen sen sisäpuolelta ruokaa. Koira tietää selvästi olevansa syyllinen ja se pakittaa hitaasti taaksepäin.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta:

Koirat ovat huomattavasti älykkäämpiä kuin moni ihminen luulee. Tämän vuoksi on todella surullista nähdä, kuinka eläimiä eri puolilla maailmaa kohdellaan kaltoin. Tässä tapauksessa koiraa ei oltu kuitenkaan tietoisesti vahingoitettu.

Koira oli leikkinyt perheen pihalla, kun sen jalka oli juuttunut aitaan kiinni. Eläin ei päässyt omin avuin pois ja lähistöllä partioinut poliisi oli huomannut tilanteen. Poliisisetä päätti ajan kuluksi auttaa pulassa olevaa koiraa.

Poliisi sai koiran irrotettua ja koira halusi selvästi kiittää pelastajaansa. Eläin juoksi suoraan poliisiauton kyytiin ja odotti iloisesti uutta ystäväänsä.

Doll ja Swing elivät laboratoriossa vankeina, jossa niille tehtiin eläinkokeita. Eräänä päivänä paikalle saapui enkeli nimeltään Linda Koebner. Hän päätti pelastaa pulassa olleet eläimet ja palauttaa ne takaisin luontoon, eli sinne minne ne alunperin kuuluivat. Linda auttoi simpansseja toipumaan traumoista ja kolmikon välille muodostui vahva ystävyysside.

Linda Koebner halusi nähdä vanhat ystävänsä 18 vuoden jälkeen — häntä jännitti muistaisivatko simpanssit vielä hänet. Simpassit ovat todella voimakkaita eläimiä ja ne voivat käyttäytyä aggressiivisesti tuntiessaan olonsa uhatuksi. Linda ei kuitenkaan uskonut, että Doll tai Swing voisivat ikinä vahingoittaa häntä.

Tällä videolla näet ainutlaatuisen kohtaamisen… Videopätkää katsoessa on vaikea olla liikuttumatta!

Koirien ja lasten välille muodostuu usein vahva tunneside, joka kestää läpi elämän. Vanhempien tulee kuitenkin pitää erityisesti lasta silmällä, jotta hän ei kiusaa koiraa vetämällä eläintä esimerkiksi hännästä.

Tällä videolla näemme vauvan ja koiran välisen kiihkeän keskustelun… Emme tiedä, mistä kaksikko keskusteli, mutta asia vaikutti todella tärkeältä.

En voinut olla nauramatta katsoessani tätä… Jaa artikkeli, mikäli sinäkin nauroit!