Papukaijat kuuluvat koukkunokkaisten lintujen heimoon. Suurin osa papukaijoista elää tropiikissa, ja ne ovat myös suosittuja lemmikkieläimiä. Papukaijat ovat tunnettuja niiden kyvystä matkia erilaisia ääniä ja puhetta.

Tällä videolla nähdään kun papukaija kuulostaa aivan itkevältä ihmisvauvalta!

Kaksi tyttöä halusivat antaa pojille seksikkään sylitanssin pienessä mahdollisessa humalatilassa. Tästä on kumminkin seksikkyys kaukana, sillä tytöt suoraan sanottuna hakkaavat takapuoliansa poikien naamaan.

Voisi kuvitella, että pojilla on todella kiusallinen olo sekä naama kipeänä tälläisen sylitanssin jälkeen.

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja sitä harrastetaan joka puolella maailmaa. Latovlevici niminen pelaaja ampui upean maalin joukkueellensa aivan pelin alkuminuuteilla.

11.8 pelatussa ottelussa tehty maali on kerännyt Youtubessa jo huimat 150 tuhatta katselukertaa.

Breakdance on erityisesti nuorten suosima laji, jossa kroppa laitetaan koetukselle. Hienot temput, pyörähdykset ja voltit tekevät lajista hienoa katsottavaa. Tällä videolla näet miltä kyseinen laji näyttää reilusti hidastettuna.

Videolla näyttää kuin breikkaajat leijuisivat ilmassa temppujensa aikana.

Miehillä elinajanodote on pienempi kuin naisilla, joka selittyy hyvin tässä kuvasarjassa. Kuvissa miehet maalailevat ja korjailevat erilaisia asioita erittäin huonoilla turvavälineillä.

Toivottavasti tämä saa miehet miettimään tekemisiään, sillä tälläiseltä heidän askartelunsa näyttää ulkopuolisten näkökulmasta:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Lähde: Beartales