Papukaijat oppivat tekemään melko paljon hauskoja juttuja, kun niille vain jaksaa niitä opettaa. Tällä videolla komean näköinen papukaija heiluttaa päätänsä musiikin tahdissa ja omistaja saa varmasti olla ylpeä siitä.

Kalojen ruokkiminen on hauskaa, mutta tämä mies sai kokea jännittävän tilanteen kun hänen kätensä joutui lähes kokonaan kalan suuhun. Useiden sekunttien rimpuilun jälkeen  kala irroitti otteensa miehen kädestä ja lähti pois paikalta.

Varoitus: Video sisältää erittäin kovaäänistä kirkumista.

 

Yleensä koirat suhtautuvat leppoisasti kotona syntyviin ääniin, mutta koiran pahin vihollinen oli kuitenkin vessanpönttö.

Vessaa vedettäessä koira rientää nopeasti puolustamaan kotiaan ilkeältä vessanpöntöltä.

 

Ihmisten mielestä eläimet saattavat syödä kummallisella tavalla, sillä ne eivät käytä haarukoita, veitsiä tai lusikoita. Tällä videolla eri eläinten symistapoja on kuvattu hauskalla tavalla.

Kanootin kanssa suurien kalojen kalastaminen saattaa joskus olla jopa vaarallista, kun apajille saapuu tarpeeksi suuri hai. Videolla mies uistelee rauhassa, kun yhtäkkiä vedestä hyppää metrien pitunen hai. Mies oli ilmeisesti kalastamassa tonnikalaa, mutta heitti saaliinsa äkkiä pois ettei hai ilmaantuisi paikalle uudestaan.