Papukaijoilla on joskus paljon sanottavaa ja ne ovatkin niin älykkäitä, että pystyvät muodostamaan jopa ymmärretäviä sanoja. Tämä papukaija osaa sanoa oman nimensä ja nauramaan iloisesti. Se viheltelee ja pusuttelee omistajaansa, sekä pystyy leikkimään perinteistä piilosleikkiä sanomalla “peek-a-boo”.

Ostoskeskuksien joulupukit ovat tuttu näky monelle. Pikkutyttö näkee punapaitaisen ja pitkäpartaisen miehen kaupassa ja tietenkin menee kertomaan hänelle lahjatoiveensa jouluaatoksi.

Mies ei kuitenkaan hämmenny tilanteesta, vaan kuuntelee kärsivällisesti pikkutytön puheita ja toivottaa lopuksi hyvät joulut. Tilanne on hyvä osoitus siitä, että arjen mitättömiltäkin tuntuvat teot voivat saada ihmeitä aikaan.

Koirat eivät koskaan unohda alkuperäisiä omistajiaan ja ystäviään. On olemassa tuhansia videoita, joissa koirat tapaavat omistajansa pitkän tauon jälkeen ja kyseiset pätkät saavat aina liikuttumaan.

Tällä videolla koira tapaa omistajansa lentokentällä ja kirjaimellisesti sekoaa ilosta ja onnesta. Tätä parempaa vastaanottoa ei kukaan voisi toivoa.

Onnistuneessa optisessa harhassa kaikki näyttää aivan tavalliselta, kunnes jotakin osaa kääntää tai siihen koskettaa. Pöydällä näkyvät tavarat vaikuttavat ihan normaaleilta, mutta lopulta ne paljastuvat vain palasiksi paperia. Ne on niin laadukkaasti tulostettu, että on pakko hieraista silmiään muutama kerta, että uskoisi näkemäänsä.

Espanjalaisessa kaupungissa sijaitseva historiallinen kirkko on saanut kokea upean muodonmuutoksen graffititaiteilija Okuda San Miguelin toimesta.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-100

Hän täytti kirkon suurilla ja värikkäillä maalauksilla, jonka lisäksi sinne on rakennettu skeittaukseen sopivat rampit.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-103

Paikkaa kutsutaan kaaostemppeliksi ja se on Okudan taideprojekti, sillä urakan kustannuksia katettiin joukkorahoitustempauksella.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-105

Osasponsorina toimi myös Red Bull, joka on tunnettu paitsi energiajuomastaan, myös näyttävistä projekteistaan.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-322

Tältä kirkko näytti ennen ja jälkeen muodonmuutoksen.

church-skate-park-kaos-temple-okuda-san-miguel-107

Kuvat: Okudart / Lähde: Bored Panda