Viime aikoina internet on ollut täynnä erilaisia lintuja jotka osaavat tehdä mitä hätkähdyttävimpiä ääniä. Vivasin suosikki kaikista saattaa olla tämän papukaijan hulvattoman hauska tulkinta Sian megahitistä Chandelieristä. Katso video alta!

Eläimet osaavat maastoutua yllättävän hyvin tietyn taustan kanssa, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa.

Hauskaa tässä kuvassa on se, että kun huomaat eläimen, niin et voi olla enää näkemättä sitä.

original-2

Jaa haaste kaverillesi!

Lähde: Reddit.com

Huonoista oloista pelastetut eläimet huomaavat yleensä heti, että ovat päässeet turvalliseen ympäristöön ja saattavat jopa osoittaa kiitollisuutta uusille omistajilleen. Abigail on kenguru, joka halaa hoitajiaan joka päivä ja on tehnyt niin useiden vuosien ajan. Kengurun aamut alkavat aina tällä samalla paijailurutiinilla, emmekä keksi mitään suloisempaa!

 

Monet eläimet rakastavat lumessa peuhaamista. Joten mikäs sen söpömpää, kuin lyhytjalkainen walesinpaimenkoira eli corgi pomppimassa lumihangessa! Katso tämä video heti, sillä se saa sinut takuulla hymyilemään.

Tämä tarina kertoo pojan ja ilveksen sijasta kissasta ja ilveksestä.

Pietarin eläintarhassa saatiin ensin katsoa kauhulla, mitä tapahtuisi, kun kissa joutui ilveksen häkkiin. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt niin, että kissa joutui ilveksen välipalaksi. Kaksikosta tuli erinomaisia ystäviä ja tällä videolla saamme nähdä, kun ne pitävät huolta toisistaan.