Norsuilla on äärimmäisen pitkä ja hyvä muisti, jonka avulla ne suunnistavat, löytääkseen vettä ja ruokaa kuumina hellejaksoina. Norsuilla on yleensä tapana kulkea laumoissa, jota johtaa koko perheen vanhin. Kaikista eniten kokemusta omaava norsu pystyykin takaamaan sen, että lauma saa vettä vaikeina aikoina.

Pitkä muisti ei kuitenkaan ole aina pelkästään ruoan hankkimista varten. Norsut pystyvät muistamaan ystäviään jopa vuosikymmenten jälkeen, mikä on ainakin minun mielestäni uskomatonta. Samalla tilanne on myös äärimmäisen surullinen — kuvittele, kuinka pitkään norsut olivat ikävöineet ja kaivanneet toisiaan…

Katso alla olevasta videosta ihana tilanne, kun norsut kohtaavat herkissä tunnelmissa.

Koirat ovet todella älykkäitä eläimiä ja lisäksi ne ovat myös ihmisten parhaita kavereita. Tämä koira eroaa kuitenkin lajitovereistaan, sillä se on poikkeuksellisen itsenäinen. Koira matkustaa joka päivä bussilla koirapuistoon, jossa se voi leikkiä ystäviensä kanssa. Bussikuskille ja muille matkustajille nelijalkainen toveri onkin jo tuttu näky.

Koira ei luonnollisesti joudu maksamaan bussilippua, sillä se viihdyttää ja tuo iloa kaikkien matkustajien päivään. Minusta on uskomatonta, että koira osaa hypätä pois oikeilla pysäkeillä ja palata päivittäin takaisin kotiin!

Eläimet ovat ihania — ne eivät ole tahallaan ilkeitä toisiaan kohtaan eivätkä ne myöskään katso toisia lajeja “rasistisesta” näkökulmasta. Ystävä on sellainen, jonka kanssa voi jakaa sekä hyvät, että huonot ajat — rotuun, ulkonäköön tai ikään katsomatta.

Tällä videolla näemme suloisen tilanteen, jossa kissanpennut leikkivät minihevosen päällä. Ystävysten takana seisoo vieläkin erikoisempi ystävä, joka näyttäisi vahtivat eläinten leikkiä.

Tunnistatko eläimen?

Joskus on vaikea pysyä erossa herkuista, varsinkin silloin, kun todellinen herkkuhimo iskee. Sama näyttää pätevän myös koiriin, jotka käyvät salaa varastamassa “kiellettyjä” ruokia. Koirat ovat myös sen verran fiksuja, että ne tekevät kiellettyjä asioita silloin, kun omistajat eivät ole kotona.

Tässä tapauksessa nainen oli ihmetellyt sitä, mihin muffiinit hävisivät. Hän epäili perheen koiraa, joka ei kuitenkaan suostunut tunnustamaan syyllisyyttään. Niimpä nainen päätti asentaa piilokameran, jotta syyllinen saataisiin selville.

Moni osaa varmasti arvata, kuka kaiken takana oli, ilman sen kummempia veikkauksia.

Joulu oli lapsena jopa koko vuoden kohokohta. Yhteinen aika perheen kanssa oli ihanaa ja kaiken kruunasi hyvä ruoka sekä tietysti myös lahjat.

Moni mietti lapsena, että oliko ollut tarpeeksi kiltti, jotta pukki toisi lahjoja. Viimeiset päivät ennen joulua olin ainakin itse lapsena erityisen kiltti, jotta tontut eivät huomaisi minussa mitään moitittavaa.

Tällä videolla saamme nähdä ihanan tilanteen, jossa pieni tyttö menee hevostallin sisään. Lapsi löytää sisäpuolelta korin, johon on jätetty viesti — tämän jälkeen tyttö avaa yhden aitauksen oven ja löytää sisältä ihanan yllätyksen!