Cao ja Liu ovat pariskunta, joka osallistui Asia’s Got Talent -kykyjenetsintäkilpailuun. Kaksikko esitti upean tanssiesityksen, joka sai yleisön ja tuomariston pidättämään hengitystään. Mies kannattelee naista käsivarsillaan kuin keijukaista, ja he saavat jokaisen hypyn ja tempun näyttämään todella helpolta. Helppoa se ei kuitenkaan ole, ja tällainen esitys vaatii paljon luottamista. Pariskunnasta kuitenkin hehkuu luottamus, rohkeus ja toisiinsa kohdistuva syvä rakkaus.

Mitä vastaisit, jos sinulta kysyttäisiin: “Millä sanalla kuvailisit kehoasi?”

Koska Taryn Brumfitt ei pitänyt kehostaan, hän päätti laihduttaa rajusti ja treenata vartalonsa timmiksi. Litteästä vatsasta ja kireistä pakaroista huolimatta yksi asia ei muuttunut – hän ei edelleenkään ollut siihen tyytyväinen…

Tämä video muistuttaa jälleen kerran siitä, että kauneus ja onnellisuus tulevat sisältä päin – ei ulkoa.

Kukaan ei näyttänyt välittävän tästä kissasta. Kukaan ohikulkija ei pysähtynyt sen luokse.

Paitsi yksi. Kuvat jakoi Twitterissä nimimerkki @twt_kucingmanja. Hän oli katsonut kauhistuneena verilammikossa makaavaa kissaa. Mutta kun hän meni lähemmäksi, selvisi aika äkkiä syy siihen, miksi kukaan ei ollut pysähtynyt auttamaan kissaa – sillä ei todellakaan ollut mitään hätää.

Kissa näytti makaavan verilammikossa.

Eikä kukaan auttanut sitä.

Syy oli se, että maassa olikin vain punaista maalia. Ovela katti.

“Mitä sä tuut siihen häiritsemään mun päiväunia senkin alhainen ihmisotus?”

Lähde: Twitter

Toiset pitävät kuuloaistia itsestäänselvyytenä, kun taas toiset pitävät sitä ainoana toiveenaan. Tällä videokoosteella esiintyy ihmisiä, jotka ovat olleet koko elämänsä ajan kuuroja, mutta kuulevat nyt ensimmäistä kertaa kehittyneen teknologian ansiosta.

Suuret juhlat, hienoja koruja ja mekkoja tai sitten pienet pippalot yhdessä rakkaimpien ihmisten kanssa. Jokaisella ihmisellä on oma visio unelmahäistä. Hääpäivä on monelle ihmiselle silti yksi elämän tarkeimmistä hetkistä. Testaa, millaisen mekon puet päälle hääpäivänäsi!