Suklaan värinen labradorinnoutaja oli tiinenä ja kaikki näytti ultraäänessä normaalilta. Emo synnytti poikaset, joista yksi oli kuitenkin todella ainutlaatuinen, sillä se oli täysin vihreän värinen.

Ajan kuluessa voimakas vihreä väri alkoi laimentua, mutta edelleen koiranpennussa on nähtävissä sävyeroa muihin pentuihin verrattuna.

Poliisit saavat joskus tavallisesta poikkeavia tehtäviä, kun ne pääsevät auttamaan pulassa olevia eläimiä. Pelastuksen jälkeen eläimet haluavat usein osoittaa kiitollisuutensa mitä ihanimmilla tavoilla.

Tämän jumiin jääneen koiran reaktio on kuitenkin ylitse muiden sen jälkeen, kun poliisi pelastaa eläimen. Koira lähtee juoksemaan ympäri pihaa ja päätyy lopulta paikkaan, jota harva osasi odottaa.

Vesilautailu on laji, joka vaatii tasapainoa ja keskittymistä. Naisella oli varmasti vaikea keskittyä tilanteeseen, kun hänen ympärillään alkoi uida delfiinejä, jotka halusivat liittyä tähän hauskan näköiseen leikkiin.

Delfiinit ovat sosiaalisia eläimiä ja ne usein tulevat uteliaina ihmisten lähettyville. Delfiinit osaavat myös kommunikoida toisilleen ääniaalloilla, jotka auttavat niitä muun muassa saalituksessa ja toistensa löytämisessä.

Papukaijat ovat älykkäitä eläimiä ja niillä on vilkas tunne-elämä. Kyseisiä lintuja opetetaan usein myös puhumaan, sillä ne osaavat taitavasti matkia ihmisiä. Emme tiedä ymmärtävätkö linnut sanojensa ja tekojensa todellisen merkityksen, mutta ainakin tällä videolla voisi sanoa, että varmasti ymmärtävät!

Videolla papukaijaveljekset puhuvat toisilleen ja antavat suukkoja, päästäen samalla ihania ääniä.

On aika kolata lumet pihalta ja tietenkin ihmisen paras ystävä eli koira rientää apuun. Eläimen panoksesta ei välttämättä ole juurikaan apua, mutta ajatus on tärkein ja onhan aina mukava saada seuraa töiden ajaksi.

Alla olevassa videossa koirat todistavat jälleen olevansa maailman hyväsydämisimpiä ja parhaita ystäviä: