Rapinaa ja vinkumista. Sitä kuului tämän perheen ikkunan alla olevista puskista. Isäntä lähti selvittämään, että mitä siellä on ja kappas vaan. Pienen pieni peuran vasa oli jäänyt jumiin. Sen emo odotteli hieman kauempana, mutta riensi äkkiä paikalle, kun poikanen huusi jännityksestä pelastajan ottaessa siitä kiinni.

Ilman pelastajia poikanen olisi jäänyt sille tielleen, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. Kaksikko pääsi yhdessä jatkamaan turvallisesti matkaa.

Robbie-koira haluaisi hirveästi noutaa keppiä, mutta jostain syystä se ei vaan lennä mihinkään. Yritys on äärimmäisen kova, ja koira on päättäväinen tämän asian suhteen. Se vie keppiä jäykkänä jököttävän ihmishahmon jalkojen juureen ja jopa sen syliin, mutta ei. Ihmiset on välillä just niin tylsiä.

Maailma on kaunis paikka, mutta harvemmin pääsemme maisemiin käsiksi yhtä hyvin maasta kuin ilmasta. Monet ovat varmasti joskus haaveilleet osaavansa lentää, ja ovathan maisemat ihan erilaiset ylhäältä päin katsottuna.

Onneksi nykypäivänä meillä on erilaisia kikkoja ilmakuvien saamiseksi, ja hyvän kameran avulla maisemat pääsevät oikeuksiinsa. Mieti kuitenkin, että olisit lintu ja pystyisit katselemaan näin upeita maisemia päivittäin.

1.

Australia

2.

Islanti

3.

Italia

4.

Japani

5.

Kroatia

6.

Ranska

7.

Ranska

8.

Ranska

9.

Saksa

10.

Saksa

11.

Saksa

12.

Saksa

13.

Saksa

14.

Saksa

15.

Sveitsi

16.

Thaimaa

17.

Uusi-Seelanti

18.

Venäjä

19.

Ranska

Lähde: Fotolia

Oli kuuma päivä Brooklynissa New Yorkissa, kun tämä koira päätti vähän viilentää itseään suihkulähteessä. Tosin koiran meno on sen verran energistä, että tuossa saattaa enemmänkin tulla hiki kuin viileys. Suihkulähteen vesi nousee välillä ilmaan ja katoaa sitten taas näkyvistä – ja koira yrittää ottaa sitä kiinni.

10-vuotias sinikelta-ara Scooter rakastaa, kun sitä imuroidaan. Omistaja laittaa imurin pienelle teholle, asentaa siihen Scooterille tarkoitetun suuttimen ja alkaa hellästi imuroida papukaijan päälakea. Ja voi että, kuinka paljon lintu siitä tykkääkään.