Kun oikein kova jano iskee, niin vettä on vain saatava.

Norsu ei pahemmin ujostellut, kun se asteli uima-altaalle ja alkoi juomaan vettä ihmisistä välittämättä. Tämän jälkeen valtava eläin kääntyi ja käveli pois paikalta kaikessa rauhassa. Tilanne oli varmasti altaassa olleelle pariskunnalle ikimuistoinen.

Mikään ei piristä niin kuin ihanat eläimet ja nämä pirteät eläimet ovat varmasti koko eläinkunnan iloisimpia! Näiden veijareiden ilo ja innostus tarttuu varmasti jokaiseen meistä.

1. Tämä maastoon sulautumisen mestari


 
2. Pikku kengurut menossa nukkumaan
 

3. Nämä parhaat ystävät


 
4. Koira joka aina haluaa pitää ihmistä kädestä auton kyydissä
 

5. Tämä koira jonka halaus tekee maailman iloisimmaksi

 

A photo posted by @bz_golden on


 
6. Tämä tyylikäs orava
 

 

A video posted by Jill (@this_girl_is_a_squirrel) on

7. Tämä innostunut koira ja sen uusi lempilelu

Instagram-käyttäjä Casey kuvaa todella hätkähdyttäviä videoita veden alla hyödyntäen suosittua selfie-tikkua. Useissa videoissa hän ui kilpikonnien kanssa eikä voi miettiä, kuinka meri on niin uskomattoman kaunis!

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

A photo posted by Casey (@yesaccasey) on

A video posted by Casey (@yesaccasey) on

Danielle on työskennellyt koko elämänsä susien kanssa ja hän on tämän myötä eläimistä on kehittynyt hänen ystäviään. Sudet ovat ilmeisesti hyväksyneet naisen “laumaansa”, sillä ne menevät tervehtimään Daniellea pussaamalla häntä kasvoille. Kekoa 2 -niminen susi ei kuitenkaan tunnu saavan tarpeeksi huomiota, sillä se heittäytyy maahan ja kerjää rapsutuksia.

Videota katsoessa on myös helpompi hahmottaa, kuinka valtavia sudet ovat, sillä Danielle näyttää varsin pieneltä tämän majesteettisen eläimen vieressä.

Videon opetus on se, että myös pedot ja metsästäjät tarvitsevat joskus rakkautta ja huolenpitoa.

Kulning on laulu, jota tavallisesti käytetään lehmien paimentamiseen laitumellla. Tällä videolla nainen kuitenkin päättää kokeilla, mitä tapahtuu, jos hän laulaa järvelle. Hetken päästä kaksi joutsenta saapuvat laiturin lähelle tervehtimään laulun lurittanutta naista. On se luonto ihmeellinen!