Tämä pariskunta teki jotain, johon kovin monella ei olisi pokkaa. 32-vuotiaat Matt ja Jessica Johnson irtisanoutuivat vakituisista töistään, myivät kaiken omaisuutensa taloja ja autoja myöten, ostivat veneen ja lähtivät toteuttamaan unelmaansa maailmalle. Pariskunta on reissannut elokuusta 2011 lähtien.

Kaikki alkoi siitä, kun vuonna 2007 pari oli veneilemässä Michiganjärvellä.

Matt ja Jessica rakastuivat merellä olemiseen ja päättivät jo silloin, että aikovat lähteä veneilemään maailmalle joku päivä.

Kesällä 2011 molemmat lopettivat työnsä ja myivät kaiken omaisuutensa. He päättivät lähteä maailmalle 4-5 vuodeksi.

Siitä asti pari on elänyt unelmaansa.

Vuonna 2012 pari adoptoi reissukaverikseen Georgie-kissan.

Se rakastaa veneilyä.

Georgie tykkää tähystellä päivittäin vaihtuvia maisemia.

Pariskunta kertoo, että maailmalle lähteminen oli paras päätös, minkä he ovat ikinä tehneet. Se on parantanut heidän parisuhdettaan huomattavasti.

”Jos veneellä tulee kinaa, kumpikaan ei voi kävellä pois tilanteesta. Olet toisen kanssa tiiviisti yhdessä koko ajan, joten riidatkin tulee selvitettyä ennen kuin ne edes kunnolla ehtii alkaa.”

Georgie tykkää tuijottaa vedessä hyppiviä kaloja.

Johnsonit ovat käyneet tähän asti 16 maassa, esimerkiksi Bahamalla, Jamaikalla, Kuubassa ja Perussa.

Georgie käy välillä meressä viilentymässä.

Se hyppää veteen, ui hetken ja kiipeää sitten takaisin veneelle.

Parin elämä oli kuin tyypillinen amerikkalainen unelma. Opiskellaan, mennään naimisiin, ostetaan talo, menestytään työelämässä ja hankitaan lapsia. Viimeinen kohta on jäänyt toistaiseksi toteuttamatta, kun pari halusi vaippojen vaihtamisen sijaan nähdä maailmaa.

”Vietimme liian monta viikonloppua vain televisiota tuijotellen. Tiesimme, että haluamme jotain uutta elämäämme.”

Nyt television sijaan pariskunta tuijottaa näitä maisemia.

Pariskunta ei ole kertaakaan joutunut katumaan päätöstään.

Näin on hyvä. Myös Georgien mielestä.

Lähde: Facebook

Via: Boredpanda

Pieni vauvavombatti Douglas on orpo. Se asustaa nykyään Australiassa Tallangattassa ja saa siellä hyvää hoivaa. Tällä videolla Douglas tutustuu valokuvaaja Andreas Jakwerthiin, joka myös auttoi hoitamaan pientä vompattia. Douglas on tuttavallinen – se uskaltaa reippaasti tulla miehen lähelle ja ottaa rennosti.

Jokainen koiranomistaja tietää tarkalleen sen ihanan jännittävän tunteen, kun kauan odotettu koiranpentu saapuu kotiin. Se on niin pieni, pehmeä, tuoksuu pennulta ja käyttäytyy ihan höpsösti. Paitsi välillä. Välillä se syö tohvelit ja herää öisin riehumaan. Mutta toisaalta, sekin on lopulta aika hupaisaa, sillä ei mikään tavara ole rakasta ystävää tärkeämpää.

Jokaisesta päivästä on hyvä nauttia ihan hirmuisesti, sillä huomisesta ei koskaan tiedä. Ja lisäksi, elämä on yksinkertaisesti aivan liian lyhyt mököttämiseen, valittamiseen ja murjottamiseen.

Tässä on 19 onnellista eläintä nauttimassa elämästä. Ne piristävät varmasti sinunkin päivääsi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde 

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

Ihanaa päivää kaikille!

Perhe sai pidättää jännittyneenä hengitystään, kun utelias mustakarhu tepasteli heidän terassilleen. Karhu töni ja raapi ovea, ja se olisi ihan selvästi halunnut tulla sisään. Kaikkien helpotukseksi urhea Nani-kissa tuli pelastamaan perheensä suuren mustakarhun hyökkäykseltä, ja hääti tämän tiehensä.