Yhdysvalloissa oikeus on juuri tuominnut sukupuolensa naisesta mieheksi vaihtaneen Joseph Ali bin Muhammadin (ent. Paula K Reynolds-Eblacas) vankeuteen poliisin kimppuun käymisestä.

Sattunut tapaus on vuodelta 2009, jolloin Muhammad tarttui poliisin peniksestä tämän yrittäessä passittaa Muhammadia mielentilatutkimukseen.

90 päiväksi vankeuteen tuomittu partaveijari kertoo pitävänsä partaa aktivismin symbolina.

Nähtäväksi jää, miten muut vangit suhtautuvat hänen karvaiseen olemukseensa.


Verkkosivustolta Worldstarhiphop.com löytynyt video näyttää kahden tummaihoisen naisen välienselvittelyn. Hyvin rajuksi kärjistynyt pahoinpitely sai alkunsa tietojemme mukaan Twitter kirjoitteluista.

Tilanne eskaloituu noin puolessa välissä videota kun toinen naisista repii uhrinsa hänen kotinsa ovelta maahan, ja alkaa piestä häntä lyönnein ja potkuin.

Puolustavampi osapuoli on ilmeisesti käyttäytynyt toisen naisen mielestä epäkunnioittavasti verkkopalvelussa. Video on kuvattu Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa.

 

Mitä mieltä olet?

 

Yleensä itsekseen puhumista pidetään ensimmäisenä hulluuden merkkinä tai sitten puhujan korvasta löytyykin handsfree-kuuloke.

Nyt Pennsylvanian yliopistolla suoritetussa tutkimuksessa on kuitenkin paljastunut, että todellisuudessa itsekseen puhumisesta on hyötyä – nimittäin kadonneiden esineiden etsimisessä. Itsekseen puhuminen auttaa ihmistä nimittäin keskittymään paremmin haluttuun asiaan, joka tehostaa kadonneen esineen etsimistä.

Suoritetussa tutkimuksessa ensimmäisille vapaaehtoisille näytettiin kaksikymmentä kuvaa eri esineistä, ja heidän tuli löytää kuvien joukosta jokin tietty kuva. Ensimmäisen löydyttyä heitä pyydettiin etsimään toinen esine toisesta kuvajoukosta hokien tällä kertaa kyseistä esinettä ääneen itselleen. Testi osoitti, että löytyminen nopeutui, kun esinettä mutistiin ääneen.

Eli seuraavalla kerralla, kun olet hukannut avaimesi, ala vain hokea itseksesi: ”avaimet, avaimet, avaimet…” niin löydät ne todennäköisemmin nopeammin kuin jos et hokisi kyseistä mantraa.

Voit lukea koko jutun täältä.

Alkoholin juominen on tunnetusti meillä suomalaisilla veressä. Krapulan, morkkiksen ja muiden lukuisten kansantautien lisäksi viinan kittaamisella on yksi erityinen haittapuoli, johon törmäämme usein pitkään jatkuneen juomisen jälkeen: lihominen. Kokosimme artikkeliin hyödyllisiä vinkkejä, joilla voit välttyä kaljamahan liikakasvulta.

 

1. Juo olutta säästeliäästi: vaihda olut kirkkaisiin!

Yhdessä ainoassa oluttölkissä voi olla jopa 150 kilokaloria. Vaihtamalla oluen Koskenkorvaan, vältyt kaljamahan syntymiseltä ja saat vähintäänkin yhtä kovat kännit aikaan! Varo kuitenkin sekoittamasta liikaa sokerisia juomia viinaan, ettei hyöty jää liian pieneksi.

2. Syö vähemmän juomisen lomassa

Alkoholi lisää ruokahalua. Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan jo 2 paukun ottaminen ennen ateriaa lisää ruokahalua jopa 30 prosentilla. Tästä johtuen olisi tärkeää, että söisit hyvin ennen juomisen aloittamista, ettet sortuisi juhlimisen aikana roskaruokaan johon et muutoin ikinä koskisi.

3. Juo vettä

Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. On kuitenkin todettu, että veden juominen auttaa pitämään juomisen kurissa ja lisäksi nesteyttää kehoa alkoholin poistaessa sitä. Kannattaa siis aina yhden alkoholiannoksen jälkeen juoda vähintään lasi vettä. Näin veden juominen ainakin välillisesti auttaa pysymään kunnossa.

4. Ota juominen huomioon ruokavaliossa

Jos tiedät meneväsi illalla radalle, ota se huomioon päivittäisessä ruokavaliossassi. Jos olet vaikkapa viskikolan ystävä, voit hyvin jättää jälkiruoan pois lounaan jälkeen.

5. Pistä kalorit palamaan

Mitä enemmän juot, sitä enemmän sinun pitäisi treenata. Pahimman krapulan jälkeen kannattaa lähteä lenkille, jolloin päänsärky lähtee nopeammin kuin uskotkaan. Kun tiedät polttaneesi viikonlopun juomisesta aiheutuneet kalorit, voit hyvällä omallatunnolla alkaa suunnittelemaan jo seuraavan viikonlopun rientoja.

Lähde: www.menshealth.com

Seksi on tärkeä osa monien ihmisten elämää ja sen harrastamisen on todettu torjuvan muun muassa masennusta.  Listasimme muutamia keinoja, joilla kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen olisi kenties helpompi saada.

1.Leikittele partnerisi nimellä

”Sano nimeäni usein. Se saa minut tuntemaan, että olet täysin keskittynyt minuun.”

2. Älä pihistele rahallisesti

”Ole antelias, kun olemme treffeillä. Tarjoudu myös antamaan tippiä. Se saa minut ajattelemaan, että olet yhtä antoisa myös sängyssä.”

3. Kosketa naista käsin
”Kosketa minua käsivarteen puhuessasi minulle, olkapäitä ollessasi yläpuolellani, lantioitani ollessasi takanani ja pidä kätesi vyötärölläni ollessasi vierelläni. Se on hienovarainen, mutta tehokas tapa antaa minun tietää, että olet aidosti kiinnostunut.”

4. Tee klassinen liike
”Kylmänä iltana, kääri minut takkisi sisään ja suutele minua otsaan. Se on elokuvatyylinen liike, joka saa minut varmasti herkistymään.”

5. Herättele partnerisi kehoa
”Siirrä hellästi hiuksiani ja suutele minua niskaan. Se lähettää seksikästä kihelmöintiä ympäri kehoani.”

6. Ole herrasmies
”Ole hellävarainen koskiessasi klitoristani -Voin aina sysätä itseäni päin sinua osoittaakseni, että haluan lisää painetta.”

7. Puhu hellästi
”Kuiskaa korvaani samalla, kun harrastamme seksiä. Kerro minulle kuinka ihanalta ihoni tuntuu, kuinka seksikäs minä olen ja kuinka hyvältä tuntuu olla sisälläni.”

8. Osaa olla myös kovakourainen
”Rakastan sitä, kun mies on leikkisästi kovakourainen sängyssä – Leikkisä puraisu, hellä hiusten tukistaminen – Se saa seksin tuntumaan vielä intohimoisemmalta.”

9. Toimi partnerisi herätyskellona
”Herätä minut viideltä aamulla, hivuttamalla kätesi vartalolleni. Saatan olla puoliunessa, mutta hetken päästä hymyilen varmasti.”

10. Pyydä palautetta
”Kysy minulta jälkeenpäin miltä seksi tuntui, aina löytyy parantamisen varaa.”

Lähde: Menshealth.com

Evästevalinnat