Karvankasvu ei ole sukupuolesta kiinni, ainakaan jos on näitä kuvia uskominen. Kekseliäät naiset ovat letittämällä hiuksiaan saaneet aikaan todella näyttäviä partoja, joille moni voi olla kateellinen.

1.

blondi parta

 

2.

 

emo parta

 

3.

hoeno parta

 

4.

hopea parta

 

5.

lyhyt parta

 

6.

nice parta

 

7.

nicee parrta

 

8.

partojaa

 

9.

punainen parta

 

10.

punaparta

 

11.

ruskea parta

 

12.

upea parta

 

Via: BoredPanda

vivas-korso-dna-kamppis

Oletko aina halunnut olla mahtava action-tähti tai kuvankaunis draamakuningatar? Oletko kotikulmiesi Sonny Crockett tai Bobby Ewing? Hyppäisitkö mieluiten Brandonin, Brendan, Dylanin vai Kellyn housuihin? Olisiko Miami Vice, Dallas tai Beverly Hills 90210 pitänyt kuvata teilläpäin?

DNA:n Sarjatunnari -palvelussa voit tehdä itsellesi ikioman tv-sarjan alkutunnarin, jotta pääset antamaan kunniaa kotikulmillesi ja viemään kaverisi suosikkisarjojen maisemiin. Valitse mieleisesi genre, lisää kuva ja kirjaudu Facebook-tunnuksillasi, niin sovellus hoitaa loput puolestasi. Lopputuloksena syntyy hurjan hauska video, jossa sinut ja valitsemasi kaverisi on upotettu suosikkisarjasi alkutunnarin seikkailuihin.

Kokeile DNA:n Sarjatunnaria itse!

Yhteistyössä Vivas ja DNA.


”Et ehkä aina voi olla tähti, mutta parhaat sarjat voit katsoa DNA TV:stä – missä vain, milloin vain.”

dnatv_logo


Talven tulosta muistuttaa moni asia, mutta ympärillämme pyörivät hyvin syöneet oravat ovat varma merkki siitä. Nämä söpöt jyrsijät ovat valmistautumassa vuoden kylmimpään kauteen keräämällä vatsansa täyteen herkullista ruokaa.

A photo posted by Jovan Jimenez (@jovan2j) on

 

A photo posted by Nikki (@nikstod) on

A photo posted by Vineeth Nair (@vineethk_nair) on

 

Feeding this little chipmunk!#funny #squirrel #socute #fatsquirrel #lovepeanuts #soybean A photo posted by @miss.liuvonny on

#squirrel #fatsquirrel #fatty #sofat #pinetree #colorado #park #fedhimapeanut #falltime #fall

A photo posted by Ciera Stewart (@acciolesbian) on

 

#squirrel #fatsquirrel #beast

A photo posted by Emily Fisher (@emfish56) on

 

 

 

A photo posted by Liz Keels (@mslizkeels) on

 

A photo posted by Monica (@sonmonica) on

Lapsenvahtina työskentely vaatii kärsivällisyyttä ja kykyä ymmärtää lapsia. Kyseisen työn yksi parhaimpia puolia on kuitenkin ehdottomasti se, että yhtään samanlaista päivää lasten parissa ei ole.

Tuttavapiirin lapsia hoitava nainen sai eräänä päivänä videon, jossa tyttö esitteli voimistelutaitojaan. Perheen koiralla ja pojalla oli kuitenkin muita suunnitelmia, joilla videoon saatiin lisättyä hupaisa lisämauste.

Lapsenmielisyys on meiltä kaikilta joskus hukassa arjen kiireissä. Yli satavuotias nainen näyttää, että leikkiminen kannattaa vielä aikuisenakin, varsinkin jos on mahdollista päästä tekemään lumipalloja. Hän on silminnähden iloinen niinkin pienestä ja yksinkertaisesta asiasta, kuin lumesta. Lopuksi nainen heittää täydellisen pyöreän lumipallon metsään ja nauraa onnellisesti päälle.

Evästevalinnat