Koiran hankkiminen tarkoittaa sitä, että eläimestä pidetään huolta ja sitä rakastetaan aina loppuun asti — joillekin henkilöille tämän käsittäminen tuntuu olevan erittäin vaikeaa. Koirasta ei voi luopua vain sen vuoksi, että nyt on vähän muutakin tekemistä tai raha-asiat ovat huonossa tilassa. Tuolloin koiralle voi esimerkiksi yrittää etsiä uutta kotia tai turvapaikkaa, kadulle jättäminen on ehdottomasti raukkamaisin vaihtoehto!

Tällä videolla pelastajat näkevät sivukujalla lymyilevän koiran, joka on peloissaan. Eläin on aluksi erittäin varautunut koko tilanteeseen, sillä luultavasti sen aiemmat kokemukset ihmisten kanssa eivät ole olleet niin positiivisia.

Pelastajat huomaavat, kuinka järkyttävän huonossa kunnossa koiran turkki on ja he kuljettavat sen välittömästi eläinklinikalle.

Katso, kuinka upea koira on tänä päivänä!

Ystävät ovat tukemassa ja auttamassa, kun sitä eniten tarvitaan. Tämän seurauksena he saavat jakaa keskenään myös kaikista kauneimmat ja ihanimmat hetket. Ystävät eivät välitä, miltä toinen näyttää, sillä tärkeintä on, että kyseessä on sellainen tyyppi, josta pitää ja jota rakastaa.

Koira ja gepardi eivät alkuunsa kuulosta kovinkaan luontevilta ystävyksiltä. Tässä tapauksessa tilanne on kuitenkin aivan toinen, sillä molemmat eläimet kasvoivat yhdessä pennuista lähtien.

Ne antoivat toisilleen tukea ja turvaa, kun sitä eniten tarvittiin. Voit katsoa videolta, kuinka eläimet ovat vieläkin ylimpiä ystävyksiä.

Yksinkertaisimmatkin asiat täytyy opetella itse, sillä jopa veden juominen on asia, jota ei opi ilman harjoittelua. On hienoa, että ihmiset tallentavat nämä tärkeät virstanpylväät videolle ja jakavat ne meidän kanssamme.

Videolla kissanpentu yrittää sinnikkäästi juoda vesiastiasta. Se katsoo, mitä emo tekee ja yrittää matkia näkemäänsä parhaansa mukaan.

Lopulta pentu toteaa, että tämä tekeminen ei ole sitä varten ja lähtee kiipeilemään telineeseen.

3 päivän ikäinen hevonen osaa juosta ja kävellä erittäin upeasti, mikäli vertaa 3 päivän ikäiseen vauvaan. Eläinten on pakko oppia kävelemään lähes heti syntymänsä jälkeen, sillä luonnossa hitaasti liikkuvat eläimet ovat helppo saalis pedoille.

Tällä kertaa meidän ei kuitenkaan tarvitse pelätä sitä, että peto tulisi ja nappaisi tämän hevosen. Saamme sen sijaan nähdä suloisen tilanteen, jossa mies lähtee juoksemaan hevosta karkuun ja tämä alkaa seurata isäntäänsä.

Katso ihana video alapuolelta:

Kukot kiekuvat uljaasti ja poikkeuksella on aina tapana vahvistaa sääntö. Tämä kukko valmistautui kiekaisemaan uljaasti, mutta se oli ilmeisesti unohtanut tehdä kunnollisen äänenavauksen. Yksi henkilö epäili, että kukolla olisi murrosikä ja äänenmurros, joka aiheutti erikoisen äänen.

Kiekuminen alkaa uljaasti, mutta hetken kuluttua ääni “kuihtuu” pois.