En tiedä, miksi eläimet ovat pentuina niin suloisia — mielestäni huomattavasti suloisempia kuin esimerkiksi ihmiset.

Tätä jäniksenpoikasta katsoessa on vaikea olla herkistymättä. Näky on yksinkertaisesti niin suloinen, että en keksi heti sanoja, joilla voisin kuvailla näkemääni. Jänis näyttäisi itsekin pitävän maidon mausta, sillä se heiluttelee innokkaasti tassujaan.

Poikanen pelastettiin, sillä emo oli hylännyt sen, eikä pieni jänis olisi selvinnyt luonnossa omin avuin. Pelastajien tarkoituksena on kasvattaa jänistä, jonka jälkeen he päästävät sen takaisin sinne, minne se kuuluu — eli luontoon.

Katso alta video, joka saa sinut taatusti hymyilemään:

Tasmanian paholaiset eli pussiahmat eivät ole lainkaan niin hirveitä otuksia kuin moni luulee. Itse asiassa en muista, että olisin hetkeen nähnyt näin suloista ja viatonta otusta. Pussiahmat ovat aikojen saatossa saaneet huonon maineen, kun ne ovat tuhonneet maanviljelijöiden kanaloita — toisaalta on hyvä muistaa, että ne tekevät sen, saadakseen ruokaa eivätkä ilkeyden vuoksi.

Pussiahmoja metsästettiin aikaisemmin niin rajusti, että ne olivat lähes sukupuuton partaalla. Onneksi lopulta eläimet rauhoitettiin ja nyt niitä ei saa pyydystää tai tappaa.

Tim Faulkner on vannoutunut pussiahmojen suojelija ja hän haluaa näyttää miten upeita ja suloisia pussiahmat todellisuudessa ovat.

Tim julkaisi videon, jotta ihmiset ymmärtäisivät, että näitä eläimiä ei saa päästää sukupuuttoon!

Ruotsissa nähtiin törkeyden huippu, kun ihmiset olivat ratsastamassa ja autoilija kaasutti hevosten lähellä. Tämän seurauksena eläimet säikähtivät pahemman kerran ja hyppäsivät sivuun — onneksi kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

On suorastaan sairasta, että joku haluaa tarkoituksella säikäyttää tienlaidassa kulkevat hevoset. Ihmiset osaavat olla ihania, mutta myös todellisia idiootteja, kun he sille päälle sattuvat.

Nyt pidämme peukkuja, että autoilija laitetaan teoistaan vastuuseen — mielestäni hän ansaitsee vähintäänkin sakot!

Koirat pystyvät huolehtimaan ihmisistä yllättävän monipuolisilla tavoilla, mutta tätä ei kuitenkaan kokonaisuudessaan voi laskea kokonaan koiran vastuulle. Lapsille ja koirille kehkeytyy usein vahva side, joka kestää vuosien ajan. Joskus vanhempien tulee olla kuitenkin tarkkoina, jotta lapsi ei ärsytä koiraa esimerkiksi vetämällä sitä hännästä ja pahimmassa tapauksessa lyömällä.

Tällä videolla näemme koiran ja lapsen, joille on kehittynyt todella vahva ystävyysside. Koira on tavallaan lapsen oma lapsenvahti, joka pitää huolta ja tuo tukea sekä turvaa. Myös koira näyttää nauttivan lapsen tarjoamasta huomiosta, sillä se ei malta olla erossa ystävästään.

Voit katsoa ihanan videon alapuolelta!

Koirat ja kissat ovat ystäviämme ja ne eivät halua aiheuttaa turhaa päänvaivaa omistajilleen.

Tämän vuoksi ne saattavat esittää, että kaikki on ”hyvin”, vaikka todellisuudessa ne tarvitsisivat apua kipeästi.

Tähän artikkeliin on lisätty kuvia juuri tämänkaltaisista tilanteisa — ja ainakaan minä en voinut olla nauramatta!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Lähde: arvostettu.com

Evästevalinnat