Jossakin osissa eteläistä Intiaa kuivuus on ajanut eläimet huonoihin oloihin. Tällä videolla näet pelastetun kuningaskobran, jolle annetaan heti ensimmäisenä vettä. Jättimäinen käärme juo rauhallisesti pullon suusta, eikä hoitajiakaan näytä pelottavan yhtään. Tässä on sitä todellista eläinten ja ihmisten yhteistyötä!

Norsut eivät ole luonteeltaan aggressiivisia eläimiä, mutta ne puolustavat perhettään viimeiseen asti.

Videolla näemme hurjan näköisen tilanteen, jolle löytyy lopulta luonnollinen selitys. Suuri norsu ajaa polkupyöräilijän pois tieltään, sillä eläin halusi varmistaa, että sen perhe saa ylittää autotien turvallisesti.

Norsut kulkevat yleensä laumoissa, jota johtaa perheen vanhin ja viisain naaras. Tämän seurauksena nuoremmat ja kokemattomammat norsut selviävät paremmin haasteiden edessä.

Linnut ja varsinkin papukaijat ovat tunnetasolla älykkäitä eläimiä, jotka aistivat, kun kaikki ei ole kohdallaan. Olemme kuulleet, että papukaijat ja kakadut ovat muun muassa paljastaneet parisuhteessa uskottomia ihmisiä.

Tällä kertaa tilanne ei ole niin vakava, sillä kakadun tulisi käydä lääkärissä tarkastuskäynnillä. Lintu ei selvästi kuitenkaan pidä eläinlääkäreistä, jonka seurauksena se tekee kaikkensa, jotta välttäisi visiitin.

Uusiin tuttavuuksiin suhtaudutaan usein pienellä varauksella, sillä emme voi olla 100 prosenttisen varmoja toisen olennon taka-ajatuksista. Tällä videolla peura ja jänis kohtaavat ujoissa merkeissä ja kumpikaan ei oikein näyttäisi olevan varma, kuinka tilanne etenee.

Lopulta molemmat näyttäisivät ymmärtäneen, että vaaraa ei ole ja yhteinen leikin sävel löytyy nopeasti, jonka jälkeen eläimet alkavat juoksennella pitkin pihaa.

Poikaset tutkiskelevat usein itseään, eivätkä ne välttämättä edes vielä ole löytäneet kaikkia kehonosiaan.

Videolla näemme suloisen ja pörröisen majavanpoikasen, joka kylpee pienessä altaassa. Eläin kuitenkin huomaa jotakin kummallista peppunsa alla ja ei aluksi näytä tietävän, kuinka litteään häntään tulisi reagoida.

Hännän liikkeiden hallitseminen näytti myös tuottavan hieman vaikeuksia.