Yhtenä aamuna Kalifornialaisen naisen kuistille oli ilmestynyt pöllö. Nainen katsoi pöllöä tarkemmin ja tajusi sen olevan loukkaantunut. Hän vei linnun lähimpään eläinlääkäriin tutkittavaksi.

Siellä pöllön vammat tutkittiin ja sille annettiin hoitoa. Se todettiin sokeksi, minkä vuoksi sitä ei voitu päästää takaisin luontoon. Luonnossa olisi liian vaarallista sokealle linnulle, eikä se pystyisi edes saalistamaan ilman näköaistia. Pöllö sai uuden kodin Los Angelesissa sijaitsevasta Wildlife Learning Centeristä, missä siitä pidetään hyvää huolta.

Pöllöstä erikoisen tekee se, että sen silmät ovat satumaisen kauniit. Ne muistuttavat öistä tähtitaivasta. Zeus-pöllöstä on tullut varsinainen julkkis sen tuikkivien silmiensä ansiosta.

Lähde: Reddit, Instagram

 

Tämän kilpailun tavoitteena on, että koira juoksee omistajansa luokse. Jotta tehtävä ei olisi niin helppo kuin miltä se kuulostaa, juoksumatkan varrelle on asetettu herkkupaloja ja leluja. Pari ensimmäistä koiraa juoksee suoraan sinne, minne pitääkin.

Mutta sitten on yksi, joka hoitaa tärkeimmät tehtävät ensin alta pois.

Pienenä kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Ihan pelkkä koiran näkeminen ensimmäistä kertaa saattaa tuntua kovin hurjalta ja jännittävältä. Varmasti myös koira on ihmeissään vauvan näkemisestä ensi kertaa.

Vauvojen reaktiot koiriin vaihtelevat paljon. Jotkut nauravat innoissaan, kun taas toiset ovat hämillään uudesta toverista. Oli miten oli, nämä kaverukset näyttävät todella suloisilta yhdessä!

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Kissa ei millään jaksaisi odottaa, että isäntä heräisi unilta ja alkaisi touhuamaan. Päällä pomppimisen sijaan se kuitenkin odottaa kiltisti sängynreunalla tämän heräämistä.

Siinä se vaan tuijottaa ja maukuu söpösti, että herää jo.

Kannattaa olla varovainen, jos laskee kameransa maahan. Lähistöllä saattaa nimittäin vaania orava, jonka elektroniikkavarastoista puuttuu juuri tämä tietty laite.

Tämä kurre lähestyy reippaasti tuota outoa esinettä ja nappaa sen sitten lopulta suuhunsa ja vie puuhun. Oravan harmiksi kamera tipahtaa maahan. Mutta omistaja lienee tyytyväinen.