Norjalainen toimittaja Odd Karsten Tveit on kuuluisa sotareportteri, hän on ollut paikanpäällä mm. Libyan-kriisissä. Talk-shown vieraaksi tullut Tveit saa nähdä itsestään videoklipin 90-luvulta Länsirannalta, missä palestiinalaiset kivenheittäjät taistelevat Israelin sotilaita vastaan.

Peloton toimittaja ei edes räpsäytä silmiään vaikka noin kymmenen metrin päässä ammutaan laukauksia.

Daniel Wroughton Craig syntyi 2. maaliskuuta 1968 Englannissa. Brittiläinen näyttelijä on tehnyt rooleja niin elokuvissa kuin teatterissakin.

Craig valittiin James Bond -rooliin vuonna 2005. Bond-elokuva Casino Royale tuli ensi-iltaan marraskuussa 2006. Craig esiintyi myös toisessa James Bond -elokuvassaan 007 Quantum of Solacessa, joka valmistui marraskuussa 2008. Craig nähdään jälleen kolmannessa Bond-filmissä 007 Skyfall, joka sai ensi-iltansa lokakuussa 2012.

Tässä kuvassa Daniel Craig on kuitenkin hieman erinäköinen, sillä kuva on otettu 90-luvulta, jossa herra Bond näytteli tv-sarjassa Our Friends in the North.

Pystytkö tämän kuvan jälkeen ottamaan Craigia enää tosissaan?


Amerikassa myydään ”Warhead” nimisiä karkkeja, jotka ovat erittäin kirpeitä. Tällä videolla äiti antaa lapselleen warhead-karkin ja lapsen ilme muuttuu nopeasti. Pienen irvistämisen jälkeen karkki näyttää maistuvan ja poika alkaa tanssimaan.

1. Itsetyydytys ehkäisee syöpää. 2003 vuonna Australiassa tehty tutkimus osoitti viidesti orgasmin viikossa saavien miesten riskin sairastua syöpään olevan keskimääräistä pienempi. Myrkyllisiä aineita muodostuu jokaisen ihmisen kehoon ja orgasmin saamisen auttaa niitä poistumaan kehosta tutkija Bramen mukaan.

2. Sukupuoli elimesi on kovempi. Vanhetessasi lihaksesi vähitellen heikentyvät myös alapäässä.. Säännöllinen seksi tai masturbointi auttavat alapäätäsi pysymään pidempään kovassa kunnossa. Laukeaminen 3-5 kertaa viikossa tuo varmoja tuloksia!

3. Kestät kauemmin sängyssä. Säännöllinen masturbointi auttaa sinua kestämään kauemmin partnerisi kanssa. ”Masturbointi tuntia ennen partnerisi saapumista auttaa sinua kontrolloimaan orgasmia”, sanoo Brame. Jos orgasmin saamiseen menee tavallisesti 2 minuuttia tähtää ensikerralla 3 minuuttiin. “Suurin osa miehistä pystyy kaksinkertaistamaan aikansa kuukauden aikana”, kertoo Cadell. Harjoitus tekee mestarin!

4. Vastustuskykysi paranee. Orgasmin saaminen nostaa vastustuskykyäsi edistävien hormonien tuotantoa, sanoo hormonien tutkimiseen erikoistunut tutkija Jennifer Landa. Hormonin nimi on kortisoli, joka auttaa kehoasi puolustautumaan tauteja vastaan.

5. Piristyt ja tulet iloisemmaksi. Masturbointi vapauttaa hyvänolon hormoneja, kuten dopamiinia ja oksitosiinia, jotka aktivoivat aivojasi ja parantavat mielentilaasi. “Orgasmi on paras keino vapauttaa dopamiinia, ilman huumeita.”, sanoo Brame. ”Aivoskannaus osoitti orgasmin aikana saatavan tilan muistuttavan heroiinin käyttäjiä.”

Lähde: http://news.menshealth.com/


Dubai tunnetaan erittäin rikkaana ja hienona kaupunkina. Dubaissa asuu 1,3 miljoonaa ihmistä, joista jopa 80% ovat ulkomaalaisia. Dubai on tärkeä matkailukohde ja satama, mutta myös kasvava keskus palveluteollisuudelle.

Tällä videolla näet upean videon, jossa Dubain suihkulähteet pistävät parastaan.