Nämä ”Peniskaloiksi” kutsutut eläimet kuuluvat tähtimatoihin, joita tavataan maailmalla 140 eri lajia.

Tähtimatojen ruumis on makkaran näköinen ja niillä on lihaksikas kärsä. Madoilla voi olla huomattavan pitkä häntäosa. Tähtimadot ovat yleensä muutaman senttimetrin mittaisia, mutta jotkin yksilöt kasvavat jopa 75 senttisiksi.

Tähtimatojen ovat levittäytyneet maailman valtameriin ja niitä elää syvänteissä, sekä matalikoissa. Useimmiten ne madot kuitenkin elävät matalassa vedessä, pohjamudassa, kallion halkeamissa. Itämeressä näitä eläimiä ei ole tavattu.

Tähtimatoja Etelä-Koreassa.


Robin Skouteris on muusikko, joka tekee omien biisien lisäksi useita remiksejä pop-artistien kappaleista. Tällä videolla mies on koonnut yhteen vuoden 2012 pophitit ja tehnyt niistä upean musavideon. Robin on itse miksannut editoinut tämän kappaleen.


Taikurit osaavat hämmästyttää ihmisiä tempuillaan, joille usein löytyy kuitenkin yksinkertainen selitys. Tämän videon taikuri kuitenkin osaa tehdä tempun, mikä tuntuu lähes mahdottomalta. Videolla mies pyytää ohikulkijoilta kännykkää ja pulloa lainaan, jotta hän voi näyttää temppunsa.

Vanhukset tanssivat sujuvasti 50 Cent ft The Game- How We Do -kappaleen tahtiin videolla.

Oikeastihan kappale on lisätty videoon jälkeenpäin, vai onko?


Alejandro Paz on pyöräilijä, joka saa ihmisten suut loksahtamaan auki. Videolla mies pyöräilee alas vuorenrinnettä erittäin kovalla nopeudella, ilman minkäänlaista epäröintiä.

Evästevalinnat