Kaivopuistossa järjestettiin sunnuntaina 22. toukokuuta Helsinki Puppy Parade eli pentuparaati. Paikalle kerääntyi suuri joukko ihmisiä ja tietenkin koiranpentuja, joita sai rapsutella ja valokuvata niin paljon kuin halusi.

Vivas kävi paikan päällä kuvaamassa supersuloisia koiruleita ja lopputulos saa koirakuumeen vain kasvamaan. Mikä on sinun suosikkisi videon pörröisistä pennuista?

Aurinkoinen iltapäivä huipentui kulkueeseen ja koirat astelivat omistajiensa kanssa tietä pitkin kuin mallit catwalkilla. Tapahtuma oli avoin kaikille koirille ikään ja rotuun katsomatta.

Koirat pystyvät tulkitsemaan ihmisiä äänenvoimakkuuden ja sen puheen sävyn perusteella.

Videolla husky loikoilee sohvalla, kun sen omistaja alkaa puhumaan sille. Omistaja kertoo, että hän rakastaa huskya, minkä jälkeen eläin vastaa ulvomalla hellyyttävästi.

Oletko koskaan miettinyt, mitä kissasi tekee silloin, kun se on yksin kotona – No luultavasti se tanssii balettia ja haaveilee urasta kansallisoopperassa.

Twitterissä suuren suosion kerännyt balettikissa hyppelehtii kauniisti ja vaivattomasti. Sen liikkeet ovat sulavia ja tuhansien tuntien harjoittelu alkaa näkymään varmoina suorituksina.

Katso alta parhaita paloja:

Lähde: BoredPanda

Lääkärit ja insinöörit ovat kehittäneet prototyypin pyörätuolista, joka mahdollistaa alaraajoistaan halvaantuneita nousta seisomaan ja liikkumaan samaan aikaan. Tuote ei ole vielä kaupallisessa levityksessä, mutta sen keksijät toivovat saavan sen markkinoille pian.

Seisomapyörätuolin etuja ovat esimerkiksi luiden vahvistaminen ja terveyden parantuminen, kun ei tarvitse istua liian pitkiä aikoja. Se myös mahdollistaa käyttäjänsä keskustella muiden ihmisten kanssa fyysisesti samalla tasolla, eikä aina alhaalta ylöspäin.

Lähde: Business Insider

Valokuvaaja Lindsey Bonnice on kolmen lapsen äiti ja hän pitää huolen siitä, että pikkuisilla on karvaisia eläinkavereita. Perheeseen kuuluu ihmisten lisäksi muunmuassa kaneja, kanoja ja possuja. Kaikki elävät sulassa sovussa ja Lindsey ikuistaa suloiset hetket kamerallaan. Kuvat ovat kuin saduista!