Kun perheeseen saapuu vauva tai uusi lemmikki, tilanne on aina jännittävä molemmille osapuolille. Joskus lapset ja eläimet eivät vain yksinkertaisesti tule toimeen keskenään. Tämä perhe jännitti sitä, miten adoptoitu kissa suhtautuisi heidän vauvaansa. Videolta näet kissan reaktion, joka on oikeastaan ihan mahdottoman suloinen!

Tiedätkö miltä piikkisika kuulostaa? Emme mekään, ennen kuin näimme tämän videon. Teddy Bear on lemmikkipiikkisika, jolla on paljon asiaa. Katso kuinka se mussuttaa Halloweenin kunniaksi kurpitsaa ja “selittää” kovaan ääneen jotakin. Ihan hillittömän suloista kuunneltavaa!

Manuli on paksuturkkinen arokissa, jonka elinaluetta ovat Länsi- ja Keski-Aasian karut aroalueet. Korkeasaaressa syntyneet harmaat manulinpennut ovat varttuneet jo 2-3 kiloisiksi sähäköiksi kissoiksi.

Ensimmäisessä eläinlääkärin tarkastuksessa pennuille laitettiin tunnistussirut, tarkastettiin sukupuolet ja annettiin ensimmäinen rokotus. Pentuja ei ole käsitelty aiemmin, joten ne olivat eläinlääkärissä tuimailmeisinä ja kynnet esille työnnettyinä.

Lähde: Korkeasaari

Kalastaja Jessie Peek oli aloittamassa työpäiväänsä veneellä, kun yhtäkkiä paikalle ilmestyi lauma valkopäämerikotkia. Peek ei lintuja pelästynyt, vaan alkoi ruokkia niitä kaikessa rauhassa ja kuvasi kaiken videolle. “Tavallinen päivä Alaskassa”, Peek kirjoittaa YouTubessa. Katso yltä hieno kohtaaminen ihmisen ja eläinten välillä!

Karhut eivät aina ole vaarallisia ja hurjia petoja, jotka vain metsästävät ja syövät muita eläimiä. Karhun pehmeän turkin alla on olemassa myös hellyyttävä eläin, joka silloin tällöin leikkii kaikkien muiden tavoin.

Videolla turistit ovat kuvaamassa vuorenrinteellä kävelevää karhua. Yhtäkkiä eläin päättää järjestä tietämättään kunnon esityksen, kun se alkaa pyörimään vuorenrinnettä pitkin alas.