Katutaide on parhaimmillaan hauskaa ja tunteita herättävää, niin tässäkin tapauksessa. Aaron Zenz päätti maalata lastensa kanssa yli tuhat kiveä hassuiksi hahmoiksi ja levitellä ne ympäri kaupunkia. Kivien maalaamisessa vierähti vuosi ja Zenzin apuna olivat hänen kaikki kuusi lastaan. Tarkoituksena on, että ihmiset löytäisivät kivet ja ottaisivat kuvia niistä sosiaaliseen mediaan. Osa kivistä on aseteltu näytteille Grand Rapidsin Lasten museoon.

Lähde: Bored Panda

Jos korkeat paikat eivät ole sinun juttusi, jätä tämä katsomatta. Videolla näemme, kuinka mies ilmeisesti salaa kiipeää portin yli hotelliin sisään ja portaita pitkin sen katolle. Perille päästyään, hän ei montaa sekuntia mieti, vaan hyppää alhaalla näkyvään uima-altaaseen ja vieläpä osuu siihen.

Harvempi ihminen nauttii erityisesti lentämisestä. Tilaa on liian vähän, ruoka on pahaa ja niskat tulevat kipeäksi hetkessä. Toisin oli Casey Neistatilla, jonka lentolippu päivitettiin ilmaiseksi ykkösluokkaan. Hän lensi Dubaista New Yorkiin ja selvitti, että lipun hinta olisi ollut yli 21 000 dollaria.

Neistat kuvasi 14 tuntisen matkansa videolle, sillä halusi dokumentoida kaikki pienetkin luksusyksityiskohdat lennolta. Hänellä oli mahdollisuus nukkua koneessa, käydä suihkussa ja saada jopa ovet omaan ”hyttiinsä”. Näet tältä videolta, kuinka innoissaan Neistat kokemuksesta oli.

Jenkeissä esitetään American Ninja Warrior -nimistä tv-ohjelmaa, jossa kisaajat yrittävät läpäistä lähes mahdottomia esteratoja mahdollisimman nopeasti. Yksi sarjan kovakuntoisimmista osallistujista Jessie Graff ei jätä ketään kylmäksi edes punaisella matolla. Alla näet hidastettuna, kuinka Graff heittää voltin korkeissa koroissa tämän vuoden Emmy-gaalassa.

 

Harrastukset ovat tärkeä osa lasten elämää ja kasvua, oli laji mikä hyvänsä. Sky Brown on vasta kahdeksanvuotias, mutta pesee monet aikuiset skeittaamisessa. Tällä videolla näemme Brownin taidonnäytteittä ja on hän ehtinyt jo kilpaillakin alalla. Brown on nuorin tyttö, joka on koskaan osallistunut Vansin Open Pro -sarjaan.

Evästevalinnat