Isä, Ron Gist oli melomassa lastensa kanssa Santa Barbaran lähistöllä Kaliforniassa. Perheen kajakkimatka sai yllättävän käänteen, kun mukaan hyppäsi pieni suloinen kyytiläinen, merileijonan poikanen. Se ei pelännyt ihmisiä ollenkaan vaan päinvastoin se nojaili Ronin selkää vasten täysin tyytyväisenä. Onneksi tämä hauska sattumus saatiin myös videolle.

Lähde

Jokainen koiranomistaja tietää sen tunteen, kun kotiin palatessa vastaanotto on aina yhtä lämmin ja riemukas. Koira se siinä vain toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, ihan kuin se ei olisi nähnyt sinua ikuisuuksiin. Myös tälle koiralle päivän kohokohta on se, kun omistaja saapuu kotiin töistä. Voi että sitä onnen ja riemun määrää, kun koira kuulee oven avautuvan.

Onneksi nämä kaksi eläinlajia elävät sulassa sovussa, vaikka se ei aina ihan näytä siltä. Koirilla kun tuppaa virtaamaan suonissa riehumisen veri, ja kissat taas ovat sitä mieltä, että mene sinä omalle pihalles siitä heiluttelemaan sitä häntää. Molemmilla silti näyttää olevan kohtalaisen kivaa, vaikka koirat usein saavatkin läpsyn kuonolleen.

Misa Minnie on vasta 7 kuukauden ikäinen yorkshirenterrieri. Ei siis mitenkään perinteinen rotu koulutusta ajatellen. Mutta Misa näyttää, että se osaa enemmän temppuja kuin moni muu koira. Se tekee kaiken, mitä omistaja lempeällä äänellä sille sanoo. Aika veikeä kaksikko tämä. Molemmilla näyttää olevan tosi hauskaa.

Tyatora-kissa kyllä tietää, mikä on paras tapa viettää kylmät talviaamut. Omistaja laittaa valopetroolilämmittimen päälle, ja kissan pedin siihen eteen. Siinä on täydellinen paikka kissalle, joka rakastaa lämpöä yli kaiken.