Perhe oli bongaamassa valaita merellä, kun he yhtäkkiä huomasivat hädissään uivan hylkeen. Eläin ui kovaa vauhtia kohti venettä ja hyppäsi kyytiin välittämättä paikan päällä olleista ihmisistä.

Perhe ei aluksi käsittänyt, mistä oli kyse, mutta hetken kuluttua he huomasivat kaksi miekkavalasta, jotka selittivät hylkeen käytöksen. Eläin oli uinut valaita karkuun ja ainut keino pelastumiselle oli se, että hylkeen täytyi hypätä veneen kyytiin.

Itähelsinkiläisessä omakotitalossa asuvalla Tauno Hämäläisellä on hieno harrastus, nimittäin viulun rakentaminen. Hän saattaa päästä jopa ennätystenkirjoihin harvinaisella taidollaan. Hämäläinen kertoo videolla, että jos ei ole mitään tekemistä, silloin tulee kipeäksi.

Hieno asenne elämään, arvostamme!

Vauvat tekevät paljon kaikkea söpöä ja joskus osa hassuista tapahtumista arjessa tallentuu videolle asti. Klikkaa kuvaa ja kuulet kuinka pikkuinen pieraisee ja säikähtää sitä niin, että äiti joutuu vähän rauhoittelemaan vauvaa sen jälkeen.

Vaikka ei kärsisi korkeanpaikankammosta, näitä kuvia katsellessa nousee silti kylmä hiki otsalle. Angela Nikolaulla on hieman erikoinen harrastus, hän tykkää ottaa selfieitä ja valokuvia itsestään.

Tosin hän ei ota niitä vessassa peilin kautta, vaan erilaisten rakennusten korkeimmissa kohdissa ja aivan kattojen reunuksilla. Vähän maustetta tavallisiin lomakuviin!

 

Huomionkipeä koira ei halunnut, että sen isäntä tekisi punnerruksia. Tämän seurauksena eläin yritti tehdä kaikkensa, jotta isäntä olisi lopettanut.

Lopulta koira sai tahtonsa läpi ja isäntä lopetti punnerrushaasteensa.

Katso video alapuolelta: