Papukaijat ovat yllättävän älykkäitä eläimiä ja ne ovat joskus paljastaneet jopa uskottomina olleita partnereita. Tässä tapauksessa papukaija ei ole kuitenkaan opetellut paljastelemaan sen enempää, vaan se on opetellut ääntelemään kuin vauva. Uskomatonta kyllä, mutta lintu kuulostaa ainakin minun mielestäni aivan vastasyntyneeltä vauvalta.

Perheen isä ja äiti ovat varmasti iloisia, kun he ovat saaneet yhden vauvan sijasta toisen vauvan!

Isoveljiltä on aina hyvä ottaa mallia! Ihmiset sekä eläimet oppivat usein parhaiten katsomalla ja kuuntelemalla, jonka jälkeen oppeja voi kokeilla käytännössä.

Perheeseen adoptoitu pitbullin pentu ei malttanut kuitenkaan katsella kauaa, sillä se halusi kokeilla huvittavan näköistä laitetta itse. Koira ei ilmeisesti ymmärtänyt koko laitteen tarkoitusta, mutta hauskaa sillä näytti ainakin olevan ja sehän on tärkeintä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun koiranpentu leikkii iloisesti isoveljensä ympärillä.

Meillä jokaisella on idoleita, joiden näkeminen olisi kerrassaan ainutlaatuinen kokemus. Tiesitkö, että myös koirilla on salaisia idoleita, joiden tapaamista ne odottavat kuin kuuta nousevaa?

Tällä videolla opaskoira pääsee tapaamaan ”Plutoksi” pukeutunutta Disneylandin työntekijää. Eläin ei pysty peittelemään onneaan, kun se pääsee ensi kertaa koskettamaan uutta ystäväänsä.

Äitien täytyy tehdä hurjasti töitä, jotta lapset pysyvät tyytyväisinä ja onnellisina. Ensin täytyy hankkia koko perheelle ruokaa, jonka jälkeen joutuukin jo keksimään kaikenlaisia aktiviteetteja lapsille. Sama pätee myös eläimiin, joilla on parhaimmillaan useampi ”vauvoja” samanaikaisesti.

Kekseliäs karhuäiti päätti improvisoida, kun kuumana kesäpäivänä koko perheen täytyi päästä vilvoittelemaan. Karhu tiesi, että lähellä asui ihmisiä, joila on juuri sopivan kokoinen uima-allas, johon koko perhe mahtuisi uimaan. Tämän seurauksena emo johdatti pentunsa uimaan ja paikalla ollut ihmisperhe joutui hieraisemaan silmiään.

Onneksi ”sopu sijaa antaa” pitää tässä tapauksessa erinomaisesti paikkansa!

Maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka tekevät parhaansa eläinten auttamiseksi. Tekojen ei tarvitse olla edes suuria, jotta ihminen voi auttaa hädässä olevaa eläintä. Yksi puhelu voi riittää soittamaan paikalle ammattiapua, jonka seurauksena eläimen henki pystytään ehkä pelastamaan.

Jane Goodall osaa muodostaa simpanssien kanssa ainutlaatuisia ystävyyssuhteita. Hän on erittäin tunnettu simpanssien huolehtimisesta, erityisesti sellaisten, jotka ovat jääneet pieninä orvoiksi. Jane ottaa simpanssit huostaan ja kasvattaa niitä täysi-ikäisyyteen asti, jonka jälkeen eläimet vapautetaan luontoon.

Tällä videolla saamme nähdä erityisen hetken, kun Jane päästää yhden pelastamistaan simpansseista eläinsuojelualueelle. Simpanssi lähtee tietenkin iloisesti ulos häkistä, mutta se ei unohda kiittää pelastajaansa eli Janea.

Evästevalinnat