Pesukarhu on Pohjois- ja Keski-Amerikasta kotoisin oleva karhulaji, ja on hyvin todennäköistä, että reissaillessa Amerikan mantereella tämä kaveri ilmestyy jossain vaiheessa näköpiiriin.

Videolla pesukarhu tallustelee puutarhassa, kun omistaja avaa vesiletkun. Pesukarhu yrittää ottaa tassuillaan vettä kiinni ja seurailee innoissaan vesinoroa omistajan liikutellessa letkua. Suloinen!

”The Fox” -kappale on kerännyt kahdessa kuukaudessa huimat 200 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Biisi jakaa runsaasti mielipiteitä ja moni pitää sitä erittäin ärsyttävänä kappaleena. Kyseisen biisin kuullessa voit olla varma että se jää soimaan päähäsi ainakin muutamaksi tunniksi, ellei jopa päiviksi.

Biisistä on tehty useita versioita, mutta tämä musiikkivideo on niistä ehdottomasti paras.

Mitä tyttöystäväsi sanoo? -Video antaa hyvän vastauksen!

Hait eivät yleensä suosi ihmisiä ravinnoksi, sillä ne syövät meressä uivia kaloja ja nisäkkäitä. Joskus saattaa tapahtua kuitenkin väärinkäsityksiä jos esimerkiksi hai luulee surffaajaa kilpikonnaksi.

Tällä videolla mies sai kokea pelottavan tilanteen kun useita metrejä pitkät tiikeirihait tulivat utelemaan että mikä vieras asia meressä oikein uiskentelee. Mies toimi kuitenkin fiksusti ja löi haita kuonoon, joka on niille herkkä alue.

Videot, joissa kuvataan pieniä tilanteita päivittäin ovat yleistyneet netissä huimasti. Syynä tähän on yksinkertaisesti se että on mielenkiintoista katsoa videoita, joissa pitkä aika kiteytyy lyhyelle pätkälle muodostaen upean kokonaisuuden.

Nyt näet pätkän, jossa mies on kuvannut 2 sekuntia elämäänsä päivittäin 10 kuukauden ajan. Tällaisia tulisi tehdä lisää, sillä ihmiset helposti unohtavat hauskoja tilanteita, joita he ovat viimeisten vuosien tai kuukausien aikana kokeneet.

Käsi ylös, kuinka moni on asettanut Domino-pelin kaikki 28 palikkaa peräkkäin jonoon ja sitten kaatanut jonon kivasti. Jos se tuntui hienolta, niin siinä tapauksessa kannattaa katsoa tämä video.

Tähän uskomattomaan dominokuvioon on käytetty 25 000 dominopalikkaa. Aikaa tempun tekemiseen on mennyt yli kolme kuukautta. Jokainen klippi on kuvattu erikseen ja liitetty myöhemmin yhteen kokonaisuudeksi.