Pesukarhu istuu ruokapöydässä ja syö viinirypäleitä. Tämä on jo sinänsä ehkä semisti outoa, mutta hämmentävän miellyttävän videosta tekee pesukarhun pikkuiset tassut, joilla se jotenkin kauhean söpösti kopeltaa ja räpeltää ruokaa. Normipäivä.

Martin oli 12 vuotta kodittomana.

Heinäkuussa 2013 hänen elämänsä muuttui, kun videoillaan Youtube-suosiota niittänyt Vitaly Zdorovetskiy vei miehen vaatekauppaan, ravintolaan, parturille ja päivän päätteeksi kunnon sänkyyn nukkumaan.

Tuolloin Martin kertoi kyynelehtien, että hänen ainoa toiveensa on saada uudet hampaat.

Tälla videolla Vitaly toteutti miehen haaveen, kipeät hampaat poistettiin ja hän sai upouudet tilalle. Nykyään Martinilla ei ole ainoastaan uusi kaunis valkoinen purukalusto, hän sai myös töitä ja voi nyt asua taas kotona vaimonsa ja perheensä luona.

Tämä on ehkä kaikkein järisyttävin halloweenpila vähään aikaan. Kaveri näyttää siltä, että se roikkuu hirttosilmukassa kuolleena, mutta ohikulkijoiden tultua lähemmäs, mies karjaisee ja säikäyttää viattomat avuntarjoajat varmaan lähes hengiltä. Hui!

Fake! on Vivasin ohjelmasarja, jossa pureudutaan internetin kohuvideoihin ja niiden todenperäisyyteen. Olet varmasti nähnyt netissä videoita, joissa ihmiset heittävät käsittämättömiltä tuntuvia heittoja suoraan koriin.

Ovatko nämä uskomattomat heitot kuitenkaan aitoja?

Tässä uskomattomassa videossa sotilastankki ajaa suomalaisen Fiskars x25 -kirveen ylitse, eikä varsi katsea. Samainen kirves on voittanut useita kirvesvertailuja tehokkuutensa ansiosta. Kyllä me suomalaiset osaamme!

Tarina. Vuodesta 1649 lähtien Fiskarsin Ruukki on ollut monien suurien keksintöjen syntypaikka. Vuosia sitten kyläläinen korvasi perinteisen puisen kirveen varren Fiber Comp™ – varrella. Todistaakseen materiaalin kestävyyden, hän ajoi kirveen varren yli suurimmalla traktorilla, mitä kylästä löytyi. Kunnioittaaksemme tätä perintöä olemme laittaneet Fiskars X25 halkaisukirveen testiin.

Evästevalinnat