James niminen mies näki Facebookissa tilapäivityksen, jossa kerrottiin Albert Lea -järvelle jumiin jääneistä peurista. Eläimillä ei ollut yhtään pitoa sorkissaan, joten jäältä pois pääseminen oli mahdotonta. Peurat olivat ehtineet olemaan jäällä 3 päivää, mutta onneksi ne olivat vielä elossa.

James otti poikansa mukaan pelastusretkelle ja yhdessä he saivat eläimet vedettyä takaisin rannalle. Hetken levon jälkeen eläimet juoksivat iloisina takaisin metsään ja usko ihmisten hyvyyteen on jälleen vahvistunut.

“Minusta siinä ei ole mitään väärää, että deittailen, vaikka olen samanaikaisesti naimisissa” kertoo Jarrid Wilson ylpeänä blogikirjoituksessaan. “Se on itseasiassa hyvin virkistävää ja suosittelen sitä kaikille muillekin miehille”, hän lisää.


 imagefave

Jarrid kertoo, että hänen deittailemansa nainen on upea ilmestys, joka on myös hauska ja fiksu. Hän vie naisen treffeille elokuviin, ravintoloihin ja museoihin. Joskus nainen yllättää hänet kesken työpäivän kotitekoisilla leivonnaisilla. Naisen huomaavaisuus tuo hymyn Jarridin huulille ja hän on taas korviaan myöten rakastunut.

Jarrid on ylpeä deittiseurastaan, ja mies myös muistaa aina kehaista, miten kauniilta hänen naisensa näyttää ja, kuinka onnelliseksi deittailu hänet tekee. Se tuo aivan uudenlaisen kipinän myös Jarridin avioliittoon.

weheartit

Ai niin… Muistinko mainita, että Jarridin deittailema nainen on siis hänen vaimonsa?

Naimisiinmeno ei tarkoita romantiikan loppumista. Päinvastoin. Naimisiin mentäessä sen vasta pitäisi alkaa. Miksi kipinän pitäisi loppua, kun sanot tahdon, kysyy Jarrid. Liian usein parisuhteet rullaavat paikoillaan ja pariskunnat rutinoituvat samoihin kaavoihin. Jarrid sanookin, että deittailu on arvokasta aikaa, jolloin voi tutustua toiseen ihmiseen ja nauttia niistä perhosista vatsanpohjassa, jota deittailu antaa.

Mies rohkaiseekin kaikkia muita miehiä deittailemaan vaimojaan ja nauttimaan siitä jännityksestä, mitä deittailu puolison kanssa antaa.

 weheartit

Nyt vanhakin jo nuortuu ja koukkuselkä suortuu, vai miten se menikään. Nuorisoa villiinnyttänyt “Sexy and I know it”- hitti saa myös vanhempaan ikäluokkaan liikettä tässä videossa. Mummot ja papat yltyvät tanssimaan hullun lailla ja tätä videota katsoessa käy väkisinkin oma tanssijalka vipattamaan.

Puuduttaako töissä? Tuntuuko raskaalta herätä aikaisin aamulla? Kaipaatko jännitystä elämääsi? Jos vastasit kaikkiin kyllä,  tämä ratkaisu on juuri sinulle.

Aloita uusi elämä Meksikossa huumeparonina! Saat elämääsi uusia seikkailuja sekä tuttavuuksia uranvaihtosi ansiosta. Voit lekotella päivät yksityisrannalla uusien ystäviesi “Freeway” Rick Rossin ja El Chapo Guzmánin kanssa laskien “vaivalla” tienaamia miljooniasi samalla, kun kuuntelette Snoop Dogin ja Katri Helenan vetämää yksityiskeikkaa. Ei ole myöskään mitään syytä pelätä lakia, sillä ympärilläsi pyörivät leijonat, tiikerit ja eksoottiset linnut (jotka omistat ja olet kouluttanut) suojelevat sinua kateellisilta “Federales”-agenteilta. On se elämä vaan helppoa.

Okei, leikki leikkinä. Yllä kuvattu versio huumeparonin elämästä saattaa olla hiukan sokerikuorrutettu, mutta ei materiansa puolesta. Nämä tyypit nimittäin osaavat käyttää rahaa. Listasimme 23 kuvaa muutaman vuoden takaisesta operaatiosta, jossa pidätettiin nimeltämainitsematon meksikolainen huumelordi ja koko hänen omaisuutensa. Luulimme, että Breaking Bad on vain fiktiota, mutta näiden kuvien jälkeen täytyy myöntää, että Heisenberg jää kyllä kakkoseksi.

1.

Jokaiselta itseään arvostavalla huumeparonilla on ainakin yksi pistooli, jossa on kultainen Neitsyt Maria. Kuka sanoi, että stereotypiat eivät pidä paikkaansa?

2.

Oma museotasoinen asekokoelma kuuluu myös paronin perusvarustukseen. Kokoelma on hyödyllinen etenkin, jos (ja kun) Federalesit hyökkivät kartanoosi.

3.

Vaatimattomuus ei kuulu huumeparonien vahvimpiin ominaisuuksiin.

4.

Playboy-kartanossa on “grotto” eli keinotekoinen luola, joka on varustettu poreammeella. Arvaa missä muualla on grotto? BOOM – huumeparonilla. Kyllä.

5.

Paronin tilalta löydettiin suuri määrä eksoottisia eläimiä, mm. kolme pantteria.

6.

Kahdeksan leijonaa, koska jos sinulla on varaa yhteen, miksi ei ostaa kahdeksaa?

7.

Tilalta löytyi myös äärimmäisen harvinainen valkoinen tiikeri.

8.

Pieni uima-allas pitää löytyä myös.

9.

Mittaamattoman arvokkaat taideteokset (ei yhtään varastetut) kuuluivat myös osaksi paronin huvilaa.

10.

Pyssyjä! Pitää olla pyssyjä.

11.

Kuka tarvitsee sängyn, kun voi nukkua rahapedillä. Uni tulee hyvin, eikä maksa kuin noin 200 miljoonaa dollaria.

12.

“Yesterday we were an army with no country, tomorrow, we have to decide which country we want to buy!”  Simon Gruber, Die Hard III

13.

Tässä kuvassa on niin paljon Gangsta-asennetta, että 50cent olisi kateellinen.

14.

“Voinko laittaa mun kamat kaappiin? – Et, se on täynnä rahaa.”

15.

“Entä tohon laukkuun? – Et, se on täynnä rahaa.”

16.

“Entä tohon toiseen laukkuun? – Et! Sekin on täynnä rahaa!”

18.

“Entä toho-  …”

19.

“Kai mä voin johonkin mun kamat laittaa? – ET. KAIKKI ON TÄYNNÄ RAHAA!”

20.

“TÄYNNÄ”

21.

“RAHAA!!”

22.

Siitä tietää, että sulla on liikaa kultaa, kun alat päällystää sillä kaiken..

23.

..Siis kaiken.

Kuvat: Imgur

Silloin on taottava, kun rauta on kuumaa.

Tällä videolla kaksivuotias – toistan, kaksivuotias – takoo luistimillaan jäätä paremmin kuin seppä rautaa. Moni tuon ikäinen kompastelee vielä matonreunuksiin ja rappusiin, mutta tällä tytöllä on ainakin balanssi hallussa. Eikä luistelu jää vaan eteenpäin pyristelyihin vaan mukana on myös hyppyä ja piruettia. Saa nähdä, jatkuuko tytön into vielä aikuisiälle, sillä jos kyllä, niin tästä kuullaan vielä. Mieletöntä!