On aikainen aamu ja kuusi peuraa köpöttelee alas rinnettä. Yksi niistä kulkee etunenässä varmistamassa, että on turvallista mennä juuri tästä ja ylittää tie. Mutta sitten koko porukka pysähtyy, sillä puskissa piileekiin jännittävä yllätys. Siellä on kissa. Molemmin puolinen kiinnostus herää, ja jännitys on käsin kosketeltava.

Se on ihana! Sen nimi on Nikita, ja se on kaksivuotias eli vielä tovin aika energinen pieni pötkylä. Tällä videolla Nikita villintyy riehumaan ja pomppimaan niin, että se lentelee ihan seinille asti. Välillä Nikita taas juoksee TÄYSILLÄ minne sattuu tai pomppii kaverinsa Bobon yli.

Omistaja yrittää kutsua koiraansa sisälle, mutta tämä istua nakottaa kuistilla, vaikka ovi on auki. Koirasta tuntuu syvästi siltä, että lasiovi on kiinni eikä siitä mitenkään pääse läpi. Se jopa turhautuu hieman, että siellä sitä vaan huudellaan ja heitellään herkkuja lähelle, mutta sitten ei kuitenkaan lasketa sisälle. Onneksi kuitenkin tulee pelastava ihmishenkilö, joka avaa näkymättömän oven ja koira pääsee vihdoin takaisin laumansa joukkoon.

Kaikkea hassua sitä näkeekin. Tämä pieni yorkshirenterrieri menee haistelemaan pelotonta lintua. Koiraakin vähän jännittää, ja se lähestyykin kaveriaan todella varovasti. Lopulta lintu uskaltautuu pariskunnankin lähelle.

Toast pelastettiin kurjista oloista löytöeläinkodista. Se kiinnitti tulevien omistajiensa huomion sen sympaattisella olemuksellaan, sekä tietenkin sen pitkällä kielellä, joka roikkuu jatkuvasti suun ulkopuolella.

Koiran hampaat olivat todella huonossa kunnossa. Osa oli mätääntynyt suuhun ja haju oli kammottava. Eläinlääkärillä lähes kaikki sen hampaat poistettiin. Nyt se on hampaaton, mutta se ei ole sen elämää haitannut.

Toast-koira on noussut julkisuuteen sen pitkän kielen ansiosta. Eikä kyllä mikään ihme, onhan Toast aika suloinen tapaus ja on takuulla ansainnut kaiken huomion sen kurjan menneisyyden tueksi.

Suloisen Toast-koiran elämää voi seurata Instagramista tai Facebookista.

Lähde: Facebook