Jalkapallon EM-kilpailut ovat viimeinkin ohitse. Finaaliottelussa taistelivat Portugali ja isäntämaa Ranska, joka lopulta hävisi. Tällä videolla pieni poika näyttää, millaista on oikea urheiluhenki. Hän menee lohduttamaan aikuista Ranskan kannattajaa, joka ei pystynyt hillitsemään kyyneliään pettymykseltä. Video herkästä eleestä koskettaa niitäkin, jotka eivät urheilun päälle paljoa ymmärrä.

Ekkachai Saelow on ammatiltaan hääkuvaaja, vaikka hänen ottamansa kuvat eivät olekaan aivan siitä perinteisimmästä päästä. Mies valokuvaa pariskuntia tavallisessa ympäristössä, jonka jälkeen hän muokkaa heidät keskelle satumaailmaa.

Suloiset ja tarkasti tehdyt kuvat soveltuvat loistavasti vastanaineille pariskunnille.

Alta voit katsoa muutamia Ekkachain teoksia, jotka ovat keränneet suuren suosion.

1.

12

2.

11

3.

10

4.

9

5.

8

6.

7

7.

6

8.

5

9.

4

10.

3

11.

2

12.

1

Kuvat: Facebook / Ekkachai Saelow

Ben Blaquen käsi ei juurikaan tärise, ainakaan tiukan paikan tullen. Hän harrastaa varsijousella ampumista ja erilaisten temppujen toteuttamista.

Mies osallistui partnerinsa kanssa Britannian talent-ohjelmaan ja sai koko salin hiljenemään jännityksestä. Ben ampuu aluksi muutaman ilmapallon, joiden avulla hän korottaa salissa vallitsevaa tunnelmaa. Lopulta esitys huipentuu temppuun, joka saa myös pahamaineisen Simon Cowellin kauhistuneeksi.

Maria pyysi 12-vuotiasta pikkusiskoaan kuorimaan perunat, mutta ei ikinä olisi arvannut mikä ajatus tytölle tuli tästä tavallisesta arkiaskareesta. Sisko otti perunoista valokuvat ja kirjoitti niiden päälle tärkeän viestin koskien tasa-arvoa. Maria jakoi kuvat nettiin ja teinitytön inspiroiva teksti on koskettanut ihmisiä ympäri maailman.

Ihmiset ovat kuin perunoita. Ihonvärillä ei ole väliä.

peruna-tasa-arvo2

Koska kaikki ovat samanlaisia kun kuori otetaan pois.

peruna-tasa-arvo

 

Lähde: DailyMail

Kuvat: @mxxaria / Twitter

Luontoäiti osaa järjestää kerrassaan upeita näytöksiä, jotka nostavat arvostustamme maapalloa kohtaan.

Santiago Borja lensi konetta Tyynen valtameren yläpuolella, kun hän päätti ottaa kuvan valtavasta ukkospilvestä. Tässä hieman perspektiiviä pilven massiivisuudesta: lentokoneet lentävät yleensä noin 10 kilometrin korkeudessa, joten pilvi on ollut jopa 10 kilometrin korkuinen.

Kaiken kunniaksi salama iski samalla, kun Santiago otti tämän häkellyttävän kuvan.