Yksi elämän surullisimmista asioista on se, kun joutuu jättämään hyvästit rakkaalle lemmikilleen. Oli se sitten kissa, koira, kani tai vaikkapa kultakala – menetyksen tuska on aina yhtä suuri.

Tämä pieni poika löysi rakkaan lemmikkikultakalansa menehtyneenä akvaariosta. Äiti neuvoi pojalleen, kuinka kuolleet kalat kannattaa hävittää. Reipas poika pusutteli Top nimistä kultakalaansa hyvästeiksi, ja veti tämän pöntöstä alas. Siinä vaiheessa poika ei enää pystynyt pidättämään kyyneliään, vaan alkoi itkeä valtoimenaan menehtyneen kalansa perään.

Lepää rauhassa, Top!

Tässä video, joka vetää hiljaiseksi. Vaikka tämä on hieman dramatisoitu, sen sanoma on selvä. Lapset oppivat ympäristöstään koko ajan ja todella paljon. Jokainen uusi tilanne ja uusi tapa reagoida on pienelle ihmisen alulle malli toimia.

Miehet menivät kysymään tuntemattomilta ihmisiltä ruokaa. Sellaisilta, jotka eivät näytä olevan kaikista vähäosaisempia. Miehet kertoivat, kuinka nälkäisiä olivat, eivätkä he saisi mistään ruokaa. Vastaus oli jokaisella kerralla jyrkkä ”ei”.

Samat miehet veivät pizzaa kodittomalle. Ihmiselle, joka asuu kadulla ja jolla ei ole varaa ruokaan. Hän oli todella kiitollinen pizzasta, ja ahmi tätä kaksin käsin suuhunsa. Sitten kolmas miehistä meni kysymään 20 minuuttia tapahtuneen jälkeen, että olisiko heittää pizzapalaa, kun on kamala nälkä. Vastaus oli myönteinen. Koditon ei tiennyt, että mies on mukana tekemässä ohjelmaa.

Ihminen, jolla ei ole varaa ruokaan, saa vihdoin pizzalaatikon eteensä. Ei ihan heti uskoisi, että hän haluaa jakaa sitä kenenkään muun kanssa. Toisin kuitenkin kävi – ja miehen hyväsydämisyys myös palkittiin.

Matt ja Danielle Davis olivat olleet naimisissa seitsemän kuukautta, kun Matt joutui vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen ja vajosi koomaan. Lääkärit ennustivat, että hänellä on vain 10 % todennäköisyys herätä, ja siksi he kehottivat Daniellea irrottamaan johdot.

Danielle ei kuitenkaan suostunut tähän, ja Matt siirrettiin sairaalasta kotihoitoon. Kun Matt oli ollut koomassa kolme kuukautta, ihme tapahtui…

Matt heräsi ja hänen ensimmäiset sanansa olivat: ”I’m trying.” (Minä yritän.)

Onnettomuus oli aiheuttanut kolmen vuoden muistinmenetyksen eikä Matt siis tunnistanut vaimoaan eikä muistanut sitä, että hänen isänsä oli kuollut.

Mutta kuntoutus eteni hienosti…

… ja avioparin ystävyys syveni rakkaudeksi uudelleen.

Matt ja Danielle aloittivat yhdessä joogan…

… ja heidän kotiinsa saapui yksi uusi karvainen ystävä.

Vaikka toipuminen kestää vielä kauan ja edessä on pitkä matka, yhdessä he kuitenkin jaksavat.

Koska sitä on rakkaus.

Lähde: Matt Davis Recovery / Facebook

Ensin näyttää siltä, että eihän tuossa paperilla ole mitään ihmeellistä. Mutta, kun paperin päälle iskee pyöreän mallisen peilin, katsojan maailma räjähtää. Siinähän on vaikka ja mitä! Isosta möhkäleestä muodostuu käsi ja maisemasta kasvot.

Nämä upeat piirustukset ovat unkarilaisen taiteilijan István Orosz kädenjälkiä. Huikeita!

1.

© István Orosz

2.

© István Orosz

3.

© István Orosz

4.

© István Orosz

5.

© István Orosz

6.

© István Orosz

7.

© István Orosz

8.

© István Orosz

9.

© István Orosz

10.

© István Orosz

11.

© István Orosz

Lähde: István Orosz / Facebook / blogi