Päiväkodin lasten aamun kohokohta on ihanan yksinkertainen ja pieni asia. Taaperot seuraavat miesten työskentelyä, eli sitä, kun he tyhjentävät roskapöntöt isoon rekkaan. Tanskalaisen päiväkodin Facebook-sivulla on lisää videoita lasten arjesta, mutta tämän katselu saa taatusti kenet tahansa hyvälle tuulelle.

 

Dagens højdepunkt

Posted by Tjæreborg Dagpleje on Wednesday, 10 February 2016

Äideillä riittää aina tekemistä lastensa kanssa, mutta silti ymmärrystä ja hellyyttä löytyy kaiken työn ohella. Eläintarhassa kuvattu video on liikuttanut miljoonia ihmisiä, kun panda-emo käy hakemassa pentunsa takaisin petiin.

Äiti ottaa pentuaan hellästi niskasta kiinni ja vetää sen makuuhuoneeseen. Tämän jälkeen emo ottaa pennun syliinsä ja rauhoittelee sen uneen.

 

Rakkauden eteen ihminen on valmis tekemään mitä vain ja tämä tarina on siitä hyvä osoitus. Herra Kurokin vaimo oli masentunut ja vetäytynyt sisätiloihin, se mitä mies teki tämän jälkeen on mieletön rakkaudenosoitus.

Rouva Kuroki ei näe mitään, mutta hän rakastaa olla ulkona.
1
Lähde
Pariskunta muutti tälle maatilalle vuonna 1956, kun he menivät naimisiin.
2
Lähde
He elivät onnellisina, kunnes jotain tapahtui rouva Kurokin näölle.
3
Lähde
Viikon päästä näköonglemien alettua nainen oli sokea.
4
Lähde
Tämän seurauksena rouva Kuroki masentui ja vetäytyi omiin oloihinsa.
5
Lähde
Herra Kuroki oli huolissaan vaimostaan ja yritti keksiä ratkaisua.
6
Lähde
Hän päätti alkaa istuttamaan kukkia.
7
Lähde
Herra Kuroki istutti tuhansia kukkia kahden vuoden aikana.
8
Lähde
Rouva Kuroki alkoi hiljalleen voimaan paremmin päästessään tuoksuisaan puutarhaan.
9
Lähde
Nyt hän hymyilee päivittäin.
10
Lähde

Alta voit katsoa videon puutarhasta:

Via: BoredPanda

Mies kuvasi yhdeksän kuukauden ajan rakasta vaimoaan, jonka vatsa kasvoi kasvamistaan. He halusivat koostaa odotusajasta leikkisän videon, jossa selviää vauvojen sukupuoli ja isovanhempien reaktiot tuleviin lapsenlapsiin. Lopulta video päättyy onnelliseen perhetapahtumaan, jossa tuore isä pitelee kaksosia sylissään.

On outoa, kuinka upealta lammaslauma näyttää taivaalta kuvattuna. Uudessa-Seelannissa kuvattu video tarjoaa muutenkin upeat puitteet taianomaiselle hetkelle, sillä jylhät maisemat vain korostavat pieniä lampaita.

Lampaiden liikkeet muistuttivat hieman festivaaleilla ryntäileviä ihmisiä varsinkin silloin, kun ne änkevät pienestä portista sisään samaan aikaan.