Venäläinen mies nousee autosta ja auttaa mummon tien yli kädestä pitäen, keskellä ruuhkaista risteystä.

Pienet teot todellakin merkitsevät!

Bass Campus ry on vuonna 2010 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea nuorten taide- ja kulttuurikasvatusta sekä innostaa ja ohjata nuoria itse toteuttamaan haluamaansa toimintaa omalle asuinpaikkakunnalleen.

Yhdistyksen järjestämällä Bass Campilla on toiminut ohjaajina ja opettajina mm. Pyhimys, Redrama, Asa sekä Super Janne. Campilla nuoret voivat oppia esimerkiksi räppäämistä, DJ-taitoja taikka musiikin tuottamista.

 

Drinkkien tekeminen voi joskus olla hankalaa. Tämä kone ratkaisee kaikki ongelmat, ei tarvitse kuin painaa nappia ja drinkki on nopeasti valmis.

Sonya niminen koira pelastettiin Google Mapsin avulla. Sonya oli asunut vuosia samalla kadunpätkällä, ja näkyi jopa Googlen Streetview-auton kuvissa.

Sonya saatiin kiinni, ja vietiin eläinlääkäriin. Eläinlääkärissä huomattiin että koiralla oli paljon kasvaimia ja murtuneita hampaita. Leikkausten avulla koira pääsi kuitenkin täysin tolpilleen, ja on nyt adoptoitu perheeseen.

Korealaistaustaisen äidin ja pojan tanssiesitys on kerännyt Youtubessa kolmessa päivässä lähes kolme miljoonaa katselukertaa ja kymmeniätuhansia tykkäyksiä.

Mrs. Song ja Mikeo Song tanssivat yhdessä syksynaikana tutuksi tulleen kappaleen Gangnam Style tahtiin.