Kaksi aikuista miestä tulivat ryöstämään pienen kaupan keskellä kirkasta päivää. He vaativat kassan rahoja aseella uhaten.

Paikalle tuli ilmeisesti kaupan omistajan koira, pieni chihuahua, joka räksytti vihaisesti ryöstäjille. Vaikka koira on pienikokoinen, niin se sai miehet pelästymään ja juoksemaan tiehensä.

64-vuotias Robert on todella hyvässä kunnossa. Hän aloitti urheilun 55-vuotiaana ja jatkaa kovaa treenaamista vielä tänäkin päivänä. Robert on elävä todiste siitä, että ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa treenaamista.

Robertia voi seurata myös instagamissa: @rockhardpapaw.

 

Michael Temby, vesihiihdon ammattilainen, tunnetaan erityisesti veden päällä liitämisestä ilman suksia eli paljain jaloin. Breakdancen harrastaja hän ei ole, mutta näyttääpä sekin onnistuvan. Vene vetää miestä kovalla vauhdilla perässään ja kaveri pyörii veden päällä selällään ja ties miten. Upeaa!

Idea videoon sai alkunsa valokuvaaja Carli Davidsonin SHAKE-nimellä kulkevista valokuvista, joissa esiintyy ravistelevia koiria. Carlin valokuvat taas saivat alkunsa siitä, kun hän sai pyyhkiä koiransa kuolaa seiniltä jatkuvasti pois. Eikä ihme, sillä koiran kehon heilautus pistää kyllä sen irtokarvat ja limat lentämään, kuten tältä huikealta videolta voi huomata.

Videon tarkoitus on yksinkertaisesti tuoda katsojalleen hyvä mieli ja hymy huulille. Ja siinä se onnistuu.

38-vuotias Kenichi Ebina osallistui tämän vuoden America’s Got Talent ohjelmaan, ja lopulta voitti koko kisan ja 1 000 000 dollarin pääpalkinnon. Eikä mikään ihme! Kenichi osaa todellakin tanssia ja hallitsee liikkeet uskomattoman hyvin.