Se on niin suloinen! Pieni pehmoinen kissanpentu tykkää ihan hirmuisesti kiehnätä itseään miehen partaa vasten. Parta taitanee tuntua kivan karhealta, ja miehen poski taas pehmeältä ja lämpimältä. Eipä tuo taida miestäkään haittaavan, vaikka pikkuinen pörrää ja kävelee naamalla.

Metallimusiikki on aivan liian aliarvostettua, ja ehkä jollain tasolla myös hieman pelätty musiikkigenre. Ainakin joissakin piireissä. Ehkä juuri tästä syystä tämä video on saanut muutamassa päivässä lähes 200 000 katselukertaa. Pieni viisivuotias tyttö Maëly laulaa tunteella japanilaisen bändin Maximum the Hormonen kappaletta Yoshu Fukushu. Hellyyttävä pikku rokkari!

Video on kuvattu Englannin rannikolla sijaitsevilla Farne-saarilla. Nämä samaiset sukeltajat käyvät siellä joka vuosi tervehtimässä uusia hylkeenpoikasia. Tänä vuonna poikaset olivat olleet yllättävän leikkisällä ja uteliaalla tuulella. Poikaset ovat jo lähes kaksi metriä pitkiä, ja ne painavat yli sata kiloa. Aikuisena ne eivät ole enää niin kiinnostuneita ihmisistä eikä niitä yleensä näin läheltä silloin näekään.

Onnekkaat sukeltajat saavat ”pieniltä” poikasilta niin paljon huomiota, että kateeksi käy. Siinä tulee heitettyä yläfemmat ja annettua rapsutuksia puolin ja toisin. Yksi kaveri roikkuu sukeltajan räpylässä kiinni. Iloisia veikkoa nuo hylkeet.

Ensin juoksupyörässä on yksi hamsteri. Sitten sinne kiipeää toinen, ja loppu onkin historiaa. Vaikea sanoa, mitä näiden pikku veijareiden päässä liikkuu, mutta meno on ainakin aika hurjaa. Tämä ei nimittäin näytä miltään ensikertalaisten puuhalta vaan selkeästi on ihan ammattijuoksijat kyseessä. Saattaa olla hieman pää pyörällä molemmilla.

Oletko joskus tuskaillut vaikeiden kertolaskujen parissa esimerkiksi pistokokeissa? Nyt ongelmaan on keksitty ratkaisu, sillä tämä tekniikka tekee jokaisesta ihmisestä laskemisen ammattilaisia. Piirrät vain viivoja ja lasket niiden avulla vaikeimmankin kertolaskun!

Tyyli on alunperin kotoisin Kiinasta ja Japanista.

 

Evästevalinnat